arkadaşlar ben oyun konsolu almak istiyorum direksiyon felan şimdi kullanan arkadaşlara soruyorum bir araba yarısı oynarken direksiyonu hafif kırdığınızda arbada aynı tempoda sizin kırdığınız kadar dönüyormu.Ben gaza bastığımda örneğin düz yolda hafif hafif sürekli basıyorum arabada gerçekteki gibi aynı tempodamı gidiyor yok sa klavyedeki gibi gittikçe devir artıyormu fren de aynı basınca araba şak diye mi yoksa bastığın kadar mı yavaşlıyor ben aydınlatırsdanız sevinirim.Teşekkürler
arkadasım o aldıgın aletın kalıtesıne baglı ayrıca bu aletın ayarlarını sen yapıyosun yanı basınca ne kadar yavaslasın dıreksıyon ne kadar donsun bunları sen ayarlıyosun...ama kalıtelı bı sey alman lazım kı gerceklık hıssını versın sana...mesela dandık bı dıreksıyon vardı arkadasta dıreksıyon cok az dondugunden hıc guzel olmuyodu...
YA bana ayrıntılı bilgi ugurbilgili@hotmail.com msn adresinden ulaşabilrmisin anlatmak istedeğimi burada ifade edmiyorum.Teşekkürler
Logitech ürünleri oldukça kaliteli bu konuda.. Ayrıca Trustmaster diye bir marka daha vardı yanlış hatırlamıyorsam.. Bu da oldukça iyi.