öncelikle merhaba ben şuan tatile cıkmak üzereyim diablo 3 oyuncusuyum ve oyunu yanıma almak istiyorum 12 gb dosyaya sahip bunu nasıl 8 gb a kadar küçültebilirim ki elimde olan tek flash belleğime sığsın lütfen yardımcı olumusunuz
Sanmam yapamazsın. Oyun dosyaları zaten bir miktar küçültülmüş oluyor.
program fileste oyunu bul winrarla flashın içine at yüksek olasıkla sığar
conradddC
kullanıcısına yanıt
sıkıştırma olarak çözüm bi bu tür programlar var ama yorumdada yazıldığı gibi bellidir ki oyunu bozar diye düşünüorum http://www.chip.com.tr/forum/1.9-gb-i-150-mb-a-sikistiran-program_t74230.html ama sana tavsiyem tatile gidiosan 20 tl harcayabilcek bi durumdao lduğunu düşünüyorum ve 16 gb lik bir flash almanı öneriyorum tabi seçim senin sadece tavsiyede bulundum
quote:
Orijinalden alıntı: fm3541
sıkıştırma olarak çözüm bi bu tür programlar var ama yorumdada yazıldığı gibi bellidir ki oyunu bozar diye düşünüorum http://www.chip.com.tr/forum/1.9-gb-i-150-mb-a-sikistiran-program_t74230.html ama sana tavsiyem tatile gidiosan 20 tl harcayabilcek bi durumdao lduğunu düşünüyorum ve 16 gb lik bir flash almanı öneriyorum tabi seçim senin sadece tavsiyede bulundum
çocuğu masrafa sokma en basit çözüm rarla bir klasörün içine at sonra o dosyayı tekrar rarla boyutu yüksek oranda düşer rar ayarlarında sıkıştırırken solda iki kutu çıkıyor oradaki ilk kutuyu en iyi olarak ayarla daha verimli olur çok beklersin ama değer...
rarladım 12 den yine 12 oldu yapacak bişey yok heraldeflash alıcaz ben baska program vardır diye soriyim dedim teşşekürler beyler saolun
darkofthemoonsıde
kullanıcısına yanıt
40 yıl uğraşsın winrar afedersin ama bifck a yaramaz enfazla düşeceği boyut 200 mb ki 4 gb bile düşse gene kafi gelmez sebibi mi ?; -arkadaşın elindeki flashdisk 8 gb deil 7.54 gb -rarla yaptığı için tek dosya olacakki flashdiskler herzaman fat32 gelio ve bu şekilde iken 7.54 oluo ama dosyayı atabilmek için nfts ye çevircek e buda 100 mb lık bir kayıp daha demektir -bide tek parça dosyaların kopyalanması ortala boyutuna göre x5 dakika istio yani 8 gb lik bi rar'ı 40 dk ya yakın bi sürede atar flash dike oda flashdike yazdığı için yavaş olur... şimdi kardeş ben seni kınamıyorum veya herhangi yanlış bir düşüncedesin de diye bi tabirde bulunmuorum ama şunu düşün; 16 gb lık flash ile oyunu hiç sıkıştırmdan alıcak yanına ve ortalam 1 saat lik kopyalama ve kurma geçikmesinden kurtulacak üstüne flashdiki işi bitince çöpe atmayacak kullanmaya devam edecek zaten iyi bi yöntemi varsa arkadaşlar söyle ama lütfen biraz geniş düşünelim
yok hocam anladım demek istediğini benim amacım ampacılık değil edirnede yaşıyorum bulma imkanım yada 3 para ödemeden alma imkanım kısıtlı normalde elektroniği hep siparişle alırımda vaktim yok son dakika aklıma gelince yetişmicek :D
Bunu yapabilmen için çok iyi bilgisayarın olması gerekiyor kaldı ki oldu diyelim KGB Archive bunların arasında en iyi ama onunda yapabileceğini zannetmiyorum kaldı ki yaptı o oyundan hayır gelmez zaten böyle bir şey olsa oyun satan şirketler küçük boyutlarla piyasaya sürer.
ben rarı kullanıyorum memnunum oyun felan sorun değil zaten. en kolayı internet . olanağın varsa hem yandex hem google doc hesabı açıp rar yardımıyla 700 mb'ta böl sırayla ikisine at sonra ikisinden indir çıkar vs vs. en basit yol. bedava ama onları yüklemek uzun sürer (en az 5 saat) tabi ben para ödemem diyosan bunu kullanabilirsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme