Şimdi Ara

OYUN LAPTOPDAMI DAHA İYİ OYNANIR YOKSA MASAÜSTÜNDE Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkez görüşünü paylaşabilir sizce hangisinde daha avantajlı olursunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• masaüstü tabiki.
  • Hiç teknik-taktik girmeyeceğim, sırf şu bilgiyi vereceğim sen karar ver.

Dizüstü bilgisayarda şarjdan çekince performansı düşüyor. Şarja takılı kullanırsan pil ömrü düşüyor.
  • Laptop'da işkence çekmeye bayılır tabi ki laptop

• Dizüstülerde eskisi gibi kötü donanımlı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİveBEN

Arkadaşlar herkez görüşünü paylaşabilir sizce hangisinde daha avantajlı olursunuz ?

Laptopda oyun oynamak istersen yuksek fiyatlar vermen gerekir ama masaustunde ortalama fiyatlar ile yuksek performanslar alabilirsin

• Mesela laptopda oyun oynamak istesen heralde en az 2500 lirayı gözden çıkarman gerek bu fiyattan aşağısı gt840m ekran kartı dolu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet değerli yorumlarınızı esirgemeyin
  • Masaustu kardes kesinlikle

• Eğer oyun oynayım ve zevk alıyım diyorsan yani
    yarış oyununda hızı damarlarımda hissedeyim
    savaş oyunlarında kendimi savaşın ortasındaymış gibi hissedeyim diyorsan bence masaüstünde oynamalısın.
    En önemlilerinden biriside bence monitördür ,monitör ne kadar büyükse oyuna kendini o kadar kaptırırsın .
    Ancak pcnin özellikleride çok önemlidir+birde pcnin ısınması .
    Yani kısacası masaüstü ile daha rahat ve iyi oyun oynarsın.
    Bana güven.
    bunları 6.5 senelik deneyimlerime dayanarak söylüyorum.

• Canavar gibi oyun laptopları var ama ona verilen para ile ejderha gibi masaüstü kurulur

• İsterse 100.000 tl lik laptop olsun. Laptopta oyun oynamak = işkence bana göre.

Hiç bir şey 4 4 lük kurulmuş bir masaüstü sistemin yerini tutamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 8 Aralık 2014; 22:16:50 >
  • Birde şöyle birşey var yanlışsam düzeltin laptoplardaki ekran kartı ve işlemci mobil olduğu için daha az performans veriyor
  • Masaüstü tabiiki. Sizin için iyi performans az ısınma ve ekonomiklik önemli ise masaüstü taşınabilirlik önemli ise laptop alın. Am şunu unutmayın masaüstünde 2000-3000 tl ye güzel bir sistem kurarken o özelliklerde bir laptopu 6-7000 e alırsınız.

• GÜNCEL BİR KONU
  • Uygun fiyatlı bir Dizüstü + Orta düzey masaüstü kombinasyonu her işi görür.

Geçenlerde sistem topladım 2.100 tl'ye gayet güzel bi sistem oldu. Ayrıca bir de 600 tlye sadece internet/medya için 2.el bir dizüstü aldım, şimdi tüm ihtiyacımı karşılamış oldum ikisinin de yokluğunu hissetmiyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: máwci

Uygun fiyatlı bir Dizüstü + Orta düzey masaüstü kombinasyonu her işi görür.

Geçenlerde sistem topladım 2.100 tl'ye gayet güzel bi sistem oldu. Ayrıca bir de 600 tlye sadece internet/medya için 2.el bir dizüstü aldım, şimdi tüm ihtiyacımı karşılamış oldum ikisinin de yokluğunu hissetmiyorum yani.

Bencede en mantıklısı öyle yapmak eğer 3500-4000 tl niz fln varsa 2500- 3000 e fln masaüstü toplayıp kalanıyla laptop almak gayet mantıklı
  • Acaba ben yanlışmı yaptım 1768 liraya laptop aldım ilerdede masaüstü dizmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİveBEN

Acaba ben yanlışmı yaptım 1768 liraya laptop aldım ilerdede masaüstü dizmeyi düşünüyorum

O paranın küsüratıyla günlük işlerinizi taşınabilirlik imkanıyla halledebileceğiniz ikinci el bir dizüstü alıp , geri kalanıyla en azından ileride kuracağınız masaüstü pc'nizin temellerini atardınız , sağlık olsun :)

Kendinizi tamamen zararda hissetmeyin 1750 Liralık laptop oyunlarda uçurmasada havalandıracaktır

O küçücük sıcacık alete yumularak acınası hallere düşmek yerine Bir GamePad veya ayrı klavye-mouse ile oyun oynamanız daha konforlu,eziyetsiz olur

• Yani ben yıllardır masaüstu kullandım tabi özellikleri çok dandik ilk defa laptopum oldu bunuda ekran kartı ve işlemcisi iyi diye aldım ama masaüstüde kısmetse dizmeyi düşünuyorum aslında oyun fiyatları beni zorlamasa direk ps4 alıcaktım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.