Şimdi Ara

Oyun makinası için LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendime kaliteli bir oyun bilgisayarı dizecem ve bunun monitoru olarak philips 8404 Full HD 32 '' Lcd olarak düşünüyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar bu şekilde nasıl bir performans alırım. Bir sorun olurmu yada normal monitor alsam daha mı iyi olur, kasmalar yaşarmıyım acaba .

Kullanan yada bilgisi olanlar cevap verebilirlermi lütfen..

• Bir daha lcd alırsam 100hz alacam haberin olsun
  • Kaliteli bir pc dizeceksen 32' Full HD de oynayamayacağın oyun olmaz.Yani 32'' alman monitörü bir sorun teşkil etmez.İstediğin güzel bir monitör alabilirsin.
  • Yalnız normal kullanımda yakında oturman gerekeceği için sağlık açısından zararlı olacağı kanısındayım.
  • iyi bir ekran kartı ve sistemle full hd çözünürlük sorun olmaz tabi x295 gibi bir kartın var ise anti alliasing bile açabilirsin fekaaat

şunu iyi bilinki 100hz ldc tvler pc ile bağlandığında 60hz olarak çalışır bilmiş olun

size oyun monitörü olarak şunu tavsiye ediyorum ama denemedim :

http://www.donanimhaber.com/Viewsonicden_FuHzion_serisi_3D_destekli_120Hz_LCD_monitor-12378.htm

http://resim.donanimhaber.com/m_35382336/mpage_1/key_//tm.htm#35811875

• quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

iyi bir ekran kartı ve sistemle full hd çözünürlük sorun olmaz tabi x295 gibi bir kartın var ise anti alliasing bile açabilirsin fekaaat

şunu iyi bilinki 100hz ldc tvler pc ile bağlandığında 60hz olarak çalışır bilmiş olun

size oyun monitörü olarak şunu tavsiye ediyorum ama denemedim :

http://www.donanimhaber.com/Viewsonicden_FuHzion_serisi_3D_destekli_120Hz_LCD_monitor-12378.htm

http://resim.donanimhaber.com/m_35382336/mpage_1/key_//tm.htm#35811875

yani monitör alsan daha mı iyi diyorsun. Niye oyle bir kayıp oluyor 100 hz den 60 a.
    Genellikle fps tarzı oyunlar oynadığımiçin bu cok onemli bir faktor benım için.

• çünki ben de senin gibi düşündüm ve lcd tv yi monitör olarak denedim
    100 hz desteği sadece tv yayınları ve dvd bluray oynatıcılar vs. için geçerli ama
    pc bağlantısı 60 hz üzeri çalışmıyor

sana şiddetle iyi bir pc monitörü almanı tavsiye ediyorum ama
    televizyona ihtiyacın var ise kesinlikle 100 hz bir lcd tv al gerçekten çok farkediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

çünki ben de senin gibi düşündüm ve lcd tv yi monitör olarak denedim
    100 hz desteği sadece tv yayınları ve dvd bluray oynatıcılar vs. için geçerli ama
    pc bağlantısı 60 hz üzeri çalışmıyor

sana şiddetle iyi bir pc monitörü almanı tavsiye ediyorum ama
    televizyona ihtiyacın var ise kesinlikle 100 hz bir lcd tv al gerçekten çok farkediyor

sen ne yaptın.
    Lcd mi kullanıyorsun yoksa bilgisayar monitörümü?
  • 1. si 100 hz alsanda arkadaşın dediği gibi pc de 60 hz çalışır ama para önemli değil dersen bir kaybın olmaz

2. si çok daha önemli ne marka alırsan al input lag oyunlarda gecikme sorunu olayını ii araştır input lag en az olanı yada hiç olmayanı al....
  • ben lcd tvyi monitör olarak kullanmaktan vazgeçtim şimdi philips107p5 crt monitör kullanıyorum ama ilerde 120hz bi lcd monitör almayı düşünüyorum

lcd tv yi televizyon ve sinema için kullanıyorum - en mantıklısı -

lag olayı dvi ve hdmi bağlantısında olmuyor ama tepkime süresini sorarsanız lcdlerde en iyisi bile sorun...

-------------

bir de bazıları diyorki pc sinyal algılama 60 hz olsa da lcd tv 100 hz tazeleme yapar diyor yalan inanmayın 60 hz ise 60 hz
    ama tv yayınlarında 50 hz yayını 100 hz tazeleme hızıyla veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 18 Kasım 2009; 10:35:19 >
  • valla 22'' samsung t serisinde karar kıldım soylediklerinizden sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhaneTRoN -- 18 Kasım 2009; 23:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhaneTRoN

valla 22'' samsung t serisinde karar kıldım soylediklerinizden sonra...

6 aydır t190 kullanıyorum.Vede çok memnunum en ufak bir şikayetim yok.Günde neredeyse 18 saat açık 6 aydır.En ufak bir problem çıkarmadı.Tavsiyem t serisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhaneTRoN

valla 22'' samsung t serisinde karar kıldım soylediklerinizden sonra...

p serisi neden değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.