Şimdi Ara

Oyun metası ortaya nasıl çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun ilk çıktığı zamanda bu sistemde mi oynanıyordu yoksa sonradan mı oluştu?

Ya da oyun ilk çıktığı zaman oyunu yapanlar arkadaşlar bu oyun böyle oynanır diye rehber falan mı verdiler?
    Aydınlatırsanız sevinirim.

• Oyun daha beta döneminde iken (Sezon 1'e geçiş olmadan önce) meta diye birşey yoktu herkes istediğini alıp istediği lane'e gidiyordu.Turnavalarda falan insanlar yeni şeyler denemeye karar verdiler zamanla da bu meta denilen şey insanlara mantıklı gelince öyle öyle bu hale geldi
  • ben riotdan görevli mehdiyim ben şuan kullanılan metayı çıkardım kitapda yazdım 1-1-1-2 meta diye birde dokunulmazlık aldım ondan ana yasının 25. maddesinde
    lol u gıyametten kurtaracak akla sahip olduğum için akıl zengini olduğum için buldum bu metayı

o değilde turnuvalarda yavaştan bir meta değişikliği var yakında oyunada yansır bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonti

ben riotdan görevli mehdiyim ben şuan kullanılan metayı çıkardım kitapda yazdım 1-1-1-2 meta diye birde dokunulmazlık aldım ondan ana yasının 25. maddesinde
    lol u gıyametten kurtaracak akla sahip olduğum için akıl zengini olduğum için buldum bu metayı

o değilde turnuvalarda yavaştan bir meta değişikliği var yakında oyunada yansır bu

aynen top lanei earlyde agresif oynayan ad support ikilisi alip solo karakterini kastirmiyor solobot da sustaini yuksek biseyler aliyor. boyle olunca sustaini olmayan solotoplar iyice dusuyor. dragon kontrolunu kaybetseler de earlyde soloyu etkisiz birakiyorlar.

özet: omg buff wukong pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.