Şimdi Ara

Oyun Önerileriniz Acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanlarda xbox360 slim aldım.Şuana kadar cod 6,cod7,gow2,gta4,bad campany 2,mafıa2 oyunları bitti sırada farcry2 ve halo reach var.Bunlar bittikten sonrada oyun kalmıyor kafama göre yeni oyun listesi yaptım.

Bad Campany
    COD4
    GOW
    ALAN WAKE
    Mass Effect
    Mass Effect 2
    AC: Brotherhood
    Red dead Redemption
    Batman: Arkham Asylum
    Castlevania: Lord of Shadow
    Dead Space

Listeye eklenebilecek fps aksiyon macera türü oyunlar varsa söylerseniz sevinirim.Bugüne kadar kesinlikle oynanılması gerekenleri söylerseniz sevinirim.

2010 a kadar olan oyunları söylerseniz benim için daha iyi olur çünkü 1.75 fwli yeni fw yi 2011 de güzel oyunlar çıkmaya başlayınca attırcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkeren -- 7 Ocak 2011; 18:36:54 >

• Enslaved
    Red Dead Redemption
  • mafia II ...oyna hiç düşünme digerlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıcola35

mafia II ...oyna hiç düşünme digerlerini

Onu bitirmiş zaten okumuyor musun yazdıklarını?
  • Wet
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentGamer

Wet

+ 9898989565
    ve
    halo serisi oynamadın mı
  • RS:Vegas 1-2 bulabilirsen bunlarıda kesin oyna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    OYUN ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xbox360 ı yeni aldığımdan Halo serisini oynayamadım.
    Daha yeni Halo Reach bitti.
    Bana Halo serilerinin hepsini yazabilirmisiniz?Hepsini oynamak isterim.
    Bide batman arkham asylum oyunun daha önce serileri varmı?Varsa onlarıda listeye koyayım.Yakında arkham city çıkçak bu oyunları acil bitirmem lazım :)

Arkadaşlar birde ben farcry2 yi hiç beyenmedim oynayamıyorum resmen görevler nasıl olcak hiç kestiremedim :D yardımcı olabilecek olan varmı? yoksa kırıp atıcam cd yi.
  • Resident evil5
    Prince of persia
    Ghost Recon
    Dantes İnferno
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkeren

Arkadaşlar yakın zamanlarda xbox360 slim aldım.Şuana kadar cod 6,cod7,gow2,gta4,bad campany 2,mafıa2 oyunları bitti sırada farcry2 ve halo reach var.Bunlar bittikten sonrada oyun kalmıyor kafama göre yeni oyun listesi yaptım.

Bad Campany
    COD4
    GOW
    ALAN WAKE
    Mass Effect
    Mass Effect 2
    Red dead Redemption
    Dead Space

Listeye eklenebilecek fps aksiyon macera türü oyunlar varsa söylerseniz sevinirim.Bugüne kadar kesinlikle oynanılması gerekenleri söylerseniz sevinirim.

2010 a kadar olan oyunları söylerseniz benim için daha iyi olur çünkü 1.75 fwli yeni fw yi 2011 de güzel oyunlar çıkmaya başlayınca attırcam.

oynadiklarin orjinalmi yoksa fw mi ? herhangi bir sitede gta4 for xbox görmedm

• Enslaved
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

quote:

Orijinalden alıntı: fatihkeren

Arkadaşlar yakın zamanlarda xbox360 slim aldım.Şuana kadar cod 6,cod7,gow2,gta4,bad campany 2,mafıa2 oyunları bitti sırada farcry2 ve halo reach var.Bunlar bittikten sonrada oyun kalmıyor kafama göre yeni oyun listesi yaptım.

Bad Campany
    COD4
    GOW
    ALAN WAKE
    Mass Effect
    Mass Effect 2
    Red dead Redemption
    Dead Space

oynadiklarin orjinalmi yoksa fw mi ? herhangi bir sitede gta4 for xbox görmedm

Oha lafa bak

----

Oyun olarak ise
    Spiderman oyunu var iyi sayılır
    wolverine x men orings harika bir aksiyon oyunu

• Cihaz fwli konunun başında yazıyor zaten.Bukadar oyunu orjinal alcak halim yok
  • Dante's Inferno

Oyun Önerileriniz Acil
  • Dante İnferno, Splinter Cell Conviction, Metro 2033
  • slim cihaza FW oluyormu ya
  • bad company 1 ve far cry 2 bu ikisi berbat oyunlar hiç bulaşma. ben castlevania derim
  • evet bende şuan bad company 1 i oynuyorum 2. si ile arasında dağlar kadar fark var substitle yok açamadım

oyun tavsiyesine gelirsek forza 3 ü kimse yazmamış army of two 40. days i de öneririm
  • *Alan Wake
    *Dirt 2
    *AC 2
    *AC Brotherhood
    *Fable 3
    *Splint Second
    *Pes 11

bide Metro 2033 e hiç bulaşma oyunun hikayesi güzel ama,oynanabilirlik ve vuruş hissi 0!!!
  • Red dead redemption... Oynamayanların derhal oynaması gereken bir oyun. Zaten oyuna başladığınız zaman diğer oyunları pek oynamazsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.