Şimdi Ara

Oyun Önerirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 2 senedir sürekli lol oynuyorum artık canım sıkıldı the walking dead tarzı hikayesi saran bi oyun arıyorum belkide tek bitirdiğim oyun the walking dead çoğu oyunu yarısına gelip bıraktım bu tarzda hikayesi saran bi oyun biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim (outlast tarzıda olabilir)

• amres43 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Merhaba;
    Sana önereceğim oyunlar;
    - Max Payne 2
    - Max Payne 3
    - Far Cry 3
    - Left 4 Dead 2
    - Call Of Duty Black Ops
    - Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
    - Metro 2033
    - Assassin's Cred
    - Hitman Absolution
    - Mafia II
    Hikayeli ve Aksiyonlu Oyun Tercihlerim Bunlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverByAlone -- 15 Ocak 2014; 10:26:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverByAlone

Öncelikle Merhaba;
    Sana önereceğim oyunlar;
    - Max Payne 2
    - Max Payne 3
    - Far Cry 3
    - Left 4 Dead 2
    - Call Of Duty Black Ops
    - Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
    - Metro 2033
    - Assassin's Cred
    - Hitman Absolution
    - Mafia II
    Hikayeli ve Aksiyonlu Oyun Tercihlerim Bunlardır

max payne nin tüm serisine başladım 3. gün oyunu bırakdım asas da çok uzun oyna oyna bitmiyo bana hikayesi çok sağlam oyun kısa olucak öyle bi oyun arıyorum the walking dead i ben bir bölmünü 40 dk da bitirdim :D o derece bir şey lazım uzun oyun sıkıyo belli bi süre sonra beni ama bu söylediğin oyunlar güzel

bi oyun buldum alan wake diye onu denerim büyük ihtimal

• call of duty modern warfare 3 hıkayelı ucmus grafıkler ve bırcok sılah kullanıyordun normalde sılahlı oyun pek sevmem ama bu oyun harıka bunun ıcın tr seslendırmede yapmıslar onuda bul harıka otesı oyle oyun asırı uzunda surmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the wolf among us
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertoloji

the wolf among us

tr yama var mı ?
  • cod serisini bitir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    OYUN ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cod sevmiyorum şişmdi last of us oynamaya başladım
  • the walking dead nasıl bir oyun?grafikleri falan iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amres43

quote:

Orijinalden alıntı: vertoloji

the wolf among us

tr yama var mı ?

Wolf among us tr yaması var.Walking Dead'i yapan firma yapmış.Far cry 3 sağlam senaryosu vardır.Onun da tr yaması çıktı.Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 22 Ocak 2014; 1:57:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amres43

Merhaba arkadaşlar ben 2 senedir sürekli lol oynuyorum artık canım sıkıldı the walking dead tarzı hikayesi saran bi oyun arıyorum belkide tek bitirdiğim oyun the walking dead çoğu oyunu yarısına gelip bıraktım bu tarzda hikayesi saran bi oyun biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim (outlast tarzıda olabilir)

Özellikle Cod: Modern Warfare serisi kadar hikayesi saran başka bir oyun daha görmedim ben. Beni çok bağladı. Ayrıca Türk oyuncuları bilmem ama yabancı oyuncuları da baya bir etkilemiştir hikayesi. Zira hatırlayanlar vardır, Captain McMillian'ın sonunun ne olduğuyla ilgili şuan ne yaptığı ile ilgili baya bir rivayet dolandı ortalarda. Eğer başlayacaksan sırasıyla oynamanı tavsiye ederim.

-COD: MW
    COD: MW II
    COD: MW III

Edit : COD sevmiyorum yazdığını görmemişim. Ama mesajı silmeyeceğim belki oynarsın. Israrla tavsiye olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can.torun -- 22 Ocak 2014; 4:45:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radar_

the walking dead nasıl bir oyun?grafikleri falan iyi mi?

grafik diye bir şey yok diyebilirim :D çizgi film gibi oyun kendi seneryonu yazıyorsun bir nebi oyunu çok değişik yönlere çekebiliyorsun zevkli sen oyunu belli noktalarda yönetiyorsun dizi izler gibi ama tek farkı sen konuşturuyorsun oyunu küçük zaten oyun 2 güne bitirirsin en fazla :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.