Şimdi Ara

Oyun Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerden singleplayer, pc oyun önerisi istiyorum (lütfen mp yazmayın). Ama önümde küçük bir engel var, bilgisayarın özellikleri biraz düşük :) özellikler:

-Vista 32 bit
    -intel core2 duo 2.5 GHz
    -3 GB RAM
    -DirectX 11
    -ATI RADEON HD 2600 pro 1770 mb

özellikler böyle. bir örnek vermek gerekirse FAR CRY3ü en iyi özelliklerde sorunsuz çalıştırıyor, Witcher 2 de bayağı kasıyor.

Sizden istediğim bana oyun tavsiyesi vermeniz. Tercihlerim FPS/TPS ve Açık Dünya'dır ama çok güzelse diğer türlere de bakarım.
    Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupacraft -- 19 Ocak 2015; 19:59:54 >

• Hadi ama birkaç öneri yapın lütfen.
    Assasins creed serisi, far cry serisi, gta serisi, half life, cod, cs, gibi oyunlar da söyemeyin bilgisayarın açabildiklerinden epsini oynadım :D
    bunlar kadar çok bilinmese de bilinen güzel olan oynlar istiyorum :)
  • O ekran kartıyla Far Cry 3'ü iyi ayarlarda nasıl oynadın merak ediyorum..

http://www.youtube.com/results?search_query=HD+2600+pro+gaming buradan bakabilirsin ilgini çekenlere
  • Aynen o zamanlar pek birşey bilmiyordum oynadıktan baya sonra "ulan bu hurdayla FC3ü nası oynadım ben" diye ben de düşünmüştüm
    Sağol, peki buradakilerin çoğunu sıkıntısız oynayabilirmiyim nasıl bişey tam anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zupacraft

Aynen o zamanlar pek birşey bilmiyordum oynadıktan baya sonra "ulan bu hurdayla FC3ü nası oynadım ben" diye ben de düşünmüştüm
    Sağol, peki buradakilerin çoğunu sıkıntısız oynayabilirmiyim nasıl bişey tam anlamadım...

O kartla oynanmış oyunlar işte beğendiğini satın alır veya indirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kardeş sağolasın.

Ayrıca elimde
    - Prototype 2
    - Devil May Cry 5
    - Serious Sam 3
    - Just Cause 2
    var
    Bunlar sizce nasıl oyunlardır, türleri nedir, güzelmidir, önerirmisiniz, hangisi en iyidir?
    @deadmau5. veya başka bir arkadaşım yardımcı olabilirmisiniz
  • Prototype ve Just Cause Tps yani 3. görüşe sahip oyunlardır vakit geçirmek için birebir ve türkçe yamalarıda olması lazım.

Serious Sam 3 ise klasik fps düşman vur sürekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    Oyun önerileri
    13 yıl önce açıldı
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağol kardeş ilgilendin baya
  • zupacraft Z kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne demek dostum, yarış oyunu olarak Test Drive Unlimited 2 oyna çeşitli modlarla oyun harika oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.