Şimdi Ara

Oyun Oynamak İçin Notebook Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim araştırdığım birkaçı var ama bazı önemli eksikleri var, sizler benden daha iyi bilirsiniz.

1800-3200 TL arası şu an ki her oyunu açabilen (En düşük high olabilir.) sağlam en az 2,5 yıl götürecek notebook önerir misiniz ?

İstediklerim;

En az 8GB ram (Yükseltilebilir olursa güzel olur.)
    İşlemci İ5,İ7-2.4Ghz En az. AMD'nin laptoplardaki işlemcilerini bilmiyorum ama atarsanız araştırırım.
    Ekran kartı 1,5GB en az (Yollayın iyi mi yine araştırırım.)
    HDD en düşük 750GB
    15.6"
    Çözünürlük pek önemli değil ama en düşük 1366x768 (Diğer özellikler iyi ise kabulumdur.)
    FreeDos olabilir önemli değil.

Çok şey belirttim kusuruma bakmayın, önerileriniz varsa lütfen paylaşın.

• Hocam msi ya bakın lenovo y510p ye bakın msi ge70 felan olur size yada monstirlara bi bakın monster geç teslim ediyodu sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo Y510P'ye baktım fakat burda ki Vatan'da ikinci bir ekran kartı takılı verilmiyor ek olarak alınıyor o da bütçeyi olumsuz etkiliyor. İnternetten sipariş edeceğim GT750M SLİ modeli var GT755M SLİ modeli yok.
    MSİ'lere nerden bakabilirim ?

Bir de ben ekran kartlarının benchmark ve oyun performans değerlerinehttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-760M.92068.0.html bu sitedeki değerlendirmeden bakıyorum ne kadar doğrudur ?
  • FlexibLe0361 F kullanıcısına yanıt
    hocam Monsterın geç teslimat olayı Ağustos'ta sonra erdi artık hemen teslimler o yüzden Msi GE kasa kullanılan bu modeli de düşünebilirsiniz;http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=460081&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR#.Usfsu_RdVRI
  • aqua sağol önerin için monster düşünüyorum da bazıları normalinden pahalı, sadece donanımı sağlam kasası sağlam değil falan diyenler var.
  • FlexibLe0361 F kullanıcısına yanıt
    Eğer farklı bir model ve fiyat düşünüyorsanız tabi bu konuda bir şey diyemem hocam eğer Msi ge60-70 düşünüyorsanız tavsiye ederim. Jak girişlerinin altın kaplama olmaması dışında geri kalanı aynı Msi ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.