Şimdi Ara

Oyun oynarken bilgisayarın bir anda kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim toplama bir oyuncu kasam var oyuna giriş yaptığımda sıcaklığın normal olmasına rağmen The Witcher 3 falan oynarken bilgisayarın görüntüsü aniden gidiyor fakat oyun hala çalışır durumda fanların hızı bir anda artıyor kasa da hala çalışıyor. Fakat reset atmadığım zaman hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Ne yapmam lazım acaba yardımcı olabilir misinz?

• Sorununuz muhtemelen psu ile ilgili, sistem bileşenleriniz nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldığım mağazaya sordum ekran kartınızdandır diyor ama ekran kartının sıcaklığı normal ya sanmıyorum ondan olduğunu bileşenlerim;

AMD Ryzen ™ 5 2600X 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache AM4 İşlemci

Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart (ASRB450M-HDVR4)

Adata DDR4 8GB 3000MHz SINGLE XPG GAMMIX D10 RED Ram (AX4U300038G16-SR10)

Galax GeForce GTX1660Ti White 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı

Adata SU630 480GB 520-450MB/s SSD (AD-ASU630SS-480GQR)

Dark Diamond PRO 4x12cm RGB Full Akrilik Ön ve Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPRO)

Aerocool 500W 80+ Cylon Serisi Aktif PFC RGB Güç Kaynağı (AE-CYLNP500)
  • Kullandığınız psu kaliteli ancak yetersiz, ileriye dönük olarak kaliteli 750 watt bir psu almanızda fayda var, ramleri ve ekran kartını da kontrol edin fakat genelde bu sorun psu kaynaklı oluyor, kasadaki ledleri ve fanları geçici olarak devre dışı bırakıp sorunun tekrar edip etmediğine bakın, ayrıca ryzen master varsa kaldırın, biosu default ayarlara alıp temiz bir format atın, başka bir ekran kartı ile de mutlaka deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 31 Ocak 2020; 8:44:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ryzen işlemciler kalitesiz güç kaynaklarında bu sorunu yaşatıyor hocam. Kimisi yazılımsal oluyor arkadaşımın dediği gibi kimisi de PSU değiştirmeden çözülmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.