Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN EKRAN KARIŞIYOR !! YARDIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle benim sorunun oyun oynarken sadece cod2 de ekran karışıyor renkler birbirine giriyor.(bazen de düzgün çalışıyor) Ancak diğer oyunlarda (pes2008,grıd,dırt,cod4.... vb) karışma olmuyor gayet iyi oynuyorum
    sistemim ;
    asus formula staliker 2 anakrat
    q6600 işlemci
    2x1 gb 1066 ram
    600w coloer master psu
    2900xt ekran kartı nedir bu durum oyundan kaynaklanıyo diye tekrar tekrar sildim kurdum format attım olmadı
    yardım edin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAMBAZzzz -- 24 Temmuz 2008; 11:15:40 >

• oyun içi ayarlardan Directx 7/9 ayarını degiştir yani 7 ise 9 9 ise 7 gibi tekrar dene
  • sorun olmaması lazım hayret hele formattan sonra başka bişey var oyunun tam anlamı ile çalıştığın aeminmisin oyunda sorun olabilir bozuk tur
  • işletim sistemini yazmamışsın. http://ati.amd.com/support/driver.html bu adresten işletim sistemini ve ekran kart modelini seçerek en güncel sürücüsünü indir, eski sürücüyü kaldırıp yenisini kur, düzelecektir sanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furiag

işletim sistemini yazmamışsın. http://ati.amd.com/support/driver.html bu adresten işletim sistemini ve ekran kart modelini seçerek en güncel sürücüsünü indir, eski sürücüyü kaldırıp yenisini kur, düzelecektir sanıyorum.

güncel yeni sürücüleri denediğim zaman bu karışmalar sıklaşmaya başlıyor fakat 8-4 çıkan sürücüyü yaptığımda oyunda karışmalar azalıyor
    işletim sistemi xp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAMBAZzzz -- 24 Temmuz 2008; 12:49:24 >
  • Bu Olay Bende Masa Üstünde DururKen Gerçekleşiyodu Bİos Pilini SÖküp Kartı Çıkarıp Tekrar Taktım Ve Pilide Sonra En GÜncel DRiverı Kurdum Hiç Bİr SOrun Olmadı Bir DAha.
  • Arkadaşım ekran kartın ısındığı için stabil bi görüntü veremiyor .Benimde başıma gelmişti ekrankartı soğutucu fan kullanmanı tavsiye ederim.
  • oyunda sorun vardır kardeşş....cod4 sorunsuz sa cod2 de sorun varsa sorun %99 oyunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.