Şimdi Ara

oyun oynarken internet bağlantım otomatik olarak kopuyor.LÜTFEN yardım edin!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nete bağlanıyorum bir yandan download yaparken bir yandanda oyun oynayayım diyorum(bilgisayarıma yüklemiş olduğum oyunlardan ama)underground yada herhangi farklı bir oyun.daha sonra oyun esnasında bir bakıyorum bağlantım kopmuş.kafayı yiycem ne zaman oyun açsam bağlantı gidiyo.modemi defalarca kurup yükledim ama yine bir faydası olmadı.ne yapmam lazım?modemin markası ZYXEL usb den bağlanıyorum.lütfen yardım edin. please....?

• Aynı olay benimde başıma geldi..Büyük ihtimalle sizinde saat ve tarih ayarlarınız sürekli değişiyordur..Bunun çözümü Bios pilinizi değiştirmekten geçiyor.Bu şekilde hem kopmalara hemde saat tarih ayarları değişikliğine son verilmiş olur..
    Ben az önce değiştirdim pili ve saat-tarih ayarları artık değişmiyor..Oyunlardan kopma olayıda halledilmiştir umarım...İyi Günler...

Edit:Evet oyundan atma sorunuda ortadan kalktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaKuBuX -- 27 Kasım 2011; 14:27:24 >
  • Arkadaşlar facebook ta veya bir başka yerde oyun oynarken sürekli hat kopuyor sorun nedir? bi yardımcı olursanız sevinirim....
  • ama saat ve tarih ayarım hiç değişmiyor ve bağlantı kesildiğinde internete bakıyorum bağlı ve full oluyor başka sitelere anında girebiliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanmutlu

arkadaşlar nete bağlanıyorum bir yandan download yaparken bir yandanda oyun oynayayım diyorum(bilgisayarıma yüklemiş olduğum oyunlardan ama)underground yada herhangi farklı bir oyun.daha sonra oyun esnasında bir bakıyorum bağlantım kopmuş.kafayı yiycem ne zaman oyun açsam bağlantı gidiyo.modemi defalarca kurup yükledim ama yine bir faydası olmadı.ne yapmam lazım?modemin markası ZYXEL usb den bağlanıyorum.lütfen yardım edin. please....?

sistemde herhangibir program yüklü mü bağlantıyı kesebilecek? veya antivirüsün oyun modu var mı? belki o da kesiyordur
  • modemin yada antivirüs programın firewall ayarlarından olabilir yada ping gecikmelerinde büyük bir sorun olabilir

http://pingtest.net/

şu siteden ping değerlerinizi kontrol edin çok gecikme varsa servisin başını ağrıtmanız gerekecek...
  • hakanmutlu kullanıcısına yanıt
    kardeşim sorun çözüldüyse çözümünü yazarmısın aynı sorun bendede var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sıkıntı bende de vardı internette gezerken hiçbirşey yoktu.Fakat ne zaman oyuna girsem 5 10 dk sonra internet gidiyor ve 5 6 defa pcye res attıktan sonra geliyordu.Bazen 1 2 hafta wifi driveri gözükmüyordu.3.5 yıl yaşadım yaklaşık bu sorunu her oyuna girdiğimde en sonunda dayanamadım bilgisayarı söktüm. Wifi kartını sök tak ve tekrar dene benim wifi kartına bağlanan kablolarda zararlar vardı üzerini elektirik bandı ile kapadım tekrar taktım ve yaklaşık 9 8 aydır herhangi bir kopma söz konusu değil.eğer olmazsa wifi kartını değiştir %90 ihtimaline düzelir eğer düzelmez işe geçmiş olsun çok sinir eden bişey
  • Bu sorun bendede vardı. Wifi repeater al çözülüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.