Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN KORKUYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

Bf3,far cry 3,the last of us tarzi oyunlar oynarken korkuyorum.Mesela far cry 3 de tek başimiza karakol basiyoruz yalniz başima o kadar adamla savaşmak korkutuyor beni
    last of us da tek başima karanlik bir eve girince birden canavarlar karşima çikiyor acayip korkuyorum
    Bf3 de de ayni.yalniz kaldigim zaman korkuyorum
    Beni oyunlarda en çok korkutan şey yalnizlik
    hissi.Cod mw1 de bile zakhaev den kaçma görevinde içim daraliyordu resmen.Aşmak istiyorum bunu.
    Edit:Arkadaşlar ek olarak minecraft oynarkende korkuyorum.şu enderman denen yaratik işinlaniyor aniden yanima tirsiyorum
    Birde yeraltindan gelen sesler korkutuyor beni

MİNECRAFTAN KORKARSIN ANLARIMDA DİĞER OYUNLARDAN NEDEN KORKUYON ANLAMADIM BF3 DE TROLCÜ KAYNAYAN SERVERLERE GİRDE TROLCÜLÜK YAP SÜPER OLUYOR

• Yaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoTR

Yaş kaç

9

• quote:

quote:

Yaş kaç

9

9 yaşındaysan sorun yok.buyumeye başlayınca korkman azalacak

• quote:

quote:

Yaş kaç

9

Sorun tespit edildi bebesin
  • Korkunu yenmenin tek yolu üstüne gitmektir zamanla alışırsın, şimdilik oyunun sesini kıs zamanla arttır böyle yapa yapa alışırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hjl

Korkunu yenmenin tek yolu üstüne gitmektir zamanla alışırsın, şimdilik oyunun sesini kıs zamanla arttır böyle yapa yapa alışırsın.

+1
  • Arkadaşım binada yada dışarda arkadaşın yokmu varsa iyi geçindiğin arkadaşını onlardan birini evine çağır tek el sen atarsın tek o hem korkmasında eğlenceli olur hemde

• Minecraft oynayipta korkuyorum diyeni duymustum ama farcry 3 gibi oyundan korkmak ilginc geldi minecraft oynamadim onun icin bisi diyemeycem ama farcry 3 u oynadim oyle korkulcak bisi yoktu sen belliki kapali alanlarda kalma seni rahatsiz ediyor bunaltiyor mesala ben ne zaman asansore binsem icin acayip olur nefes darligi oluyor bende binince

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Aklıma cry 2 geldi bende çok korkardım.
  • Yaş 9 olduğunu gmrünce bastım kahkahayı :D Ben 12 yaşındayım ama hiçbir oyundan korkmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Minecraft oynayipta korkuyorum diyeni duymustum ama farcry 3 gibi oyundan korkmak ilginc geldi minecraft oynamadim onun icin bisi diyemeycem ama farcry 3 u oynadim oyle korkulcak bisi yoktu sen belliki kapali alanlarda kalma seni rahatsiz ediyor bunaltiyor mesala ben ne zaman asansore binsem icin acayip olur nefes darligi oluyor bende binince

Hocam far cry 3 de vaasin adamlari filan adada 2-3 kişi dolaşiyor adamlar zaten psikopat tipli çatişmaya girmekten korkuyorum bazen

• zamanında half-life'da böcek atıldığında kulaklığı fırlatıp monitörü kapattığım benimde oldu, olur böyle şeyler :D
  • Bende boyleyim yani korkmuyorum ama oyunda yalnızlık hissetigimde içim daralıyor sevmiyorum öyle oyunları nedense artıkın.

• banada oluyor o bide boyle oyunlarda bir bossla dovusurken cok korkuyorum geriliyorum yapay zekadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfxat -- 13 Temmuz 2014; 11:10:17 >
  • Tedavi için gece ve evde yalnız iken dead space 1 oynayın... Başarabilirseniz diğer oyunlar korkutmaz.

• Bazı oyunlarda bende de oluyordu, oyunu açma isteğim olmuyordu. Outlast'ı bitirdikten sonra bu geçti bende
  • quote:

Bf3,far cry 3,the last of us tarzi oyunlar oynarken korkuyorum.Mesela far cry 3 de tek başimiza karakol basiyoruz yalniz başima o kadar adamla savaşmak korkutuyor beni
    last of us da tek başima karanlik bir eve girince birden canavarlar karşima çikiyor acayip korkuyorum
    Bf3 de de ayni.yalniz kaldigim zaman korkuyorum
    Beni oyunlarda en çok korkutan şey yalnizlik
    hissi.Cod mw1 de bile zakhaev den kaçma görevinde içim daraliyordu resmen.Aşmak istiyorum bunu.
    Edit:Arkadaşlar ek olarak minecraft oynarkende korkuyorum.şu enderman denen yaratik işinlaniyor aniden yanima tirsiyorum
    Birde yeraltindan gelen sesler korkutuyor beni

kardeş bu tarz oyunlarda yapmadım ama kuzenimde outlast oynarken yanda sevdiğim bi dizinin kaçırdığım bi bölümünü açıp arda gözümü o tarafa kaydırarak rahatlıyordum sende deneyebilirsin ilerde görürsün bu tarz oyunlarda kormamaya başlarsın

• Bunun üzerine gidip bu durumu aşman gerekiyor yapamıyorsan psikolojik destek alabilirsin bununla alakalı olarak. Oyun oynamak istiyorsanda seviyorsan strateji oynunları oynayabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.