Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN KORKUYORUM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O zaman sen ghost recon oyna orda 1 görev dışında hep 4 kişiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asla Crysis oynama derim . yani öyle korkunç bir şey yok ama her oyununun neredeyse başından sonuna kadar tek başınasın.. uzaylılardan korkarsın sen

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçükken counter -strike ı ilk oynadığım zamanlarda çok korkardım , bi anda karşına terörist çıkıyo felan :D
  • Hocam gece karanlıkta Metro ya da Alan Wake oynamanızı tavsiye ederim. Oynadıktan sonra diğer oyunlarda korkmazsın merak etme
  • Alan Wake ve Outlast'ı oyna bitir, sonra korku morku hiç bir şey kalmaz sende. Merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Yaş 9 olduğunu gmrünce bastım kahkahayı :D Ben 12 yaşındayım ama hiçbir oyundan korkmam

• Bu korku işini avantaja çevir. Oyunlarını kaydet ve nete yükle veya yayin yapmaya başla bir çok izleyici o korku anını izlemek isteyecektir.

• Yaş 13 ise normaldir. Zamanla geçer. Eğer tırsıyorsan o tarz oyunları oynama.
  • birader aynı şey bendede var fakat asosya degiim en az 1000 tane kankam var kendine soye de yaw zaten burdaki er gerçek degiki kim beni goruyor sonra küfür ede ede uzererine yuru gein annn diye bagır bu taktike outast 40 kere bitirdim eger bitmiyosa korkun tekrar bge   

• Dead Space serisi oyna. 

• Işığı yüzüne doğru tutma ışığı ...

• Ben hala Half-Life oynayamadım... İnanılmaz geriliyorum. Hatta arkadaşım oynarken bile korkuyorum oradaki garip canlılardan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.