Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN KORKUYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bf3,far cry 3,the last of us tarzi oyunlar oynarken korkuyorum.Mesela far cry 3 de tek başimiza karakol basiyoruz yalniz başima o kadar adamla savaşmak korkutuyor beni
    last of us da tek başima karanlik bir eve girince birden canavarlar karşima çikiyor acayip korkuyorum
    Bf3 de de ayni.yalniz kaldigim zaman korkuyorum
    Beni oyunlarda en çok korkutan şey yalnizlik
    hissi.Cod mw1 de bile zakhaev den kaçma görevinde içim daraliyordu resmen.Aşmak istiyorum bunu.
    Edit:Arkadaşlar ek olarak minecraft oynarkende korkuyorum.şu enderman denen yaratik işinlaniyor aniden yanima tirsiyorum
    Birde yeraltindan gelen sesler korkutuyor beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 10 Temmuz 2014; 20:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında oyunların vermeye çalıştığı duyguları çok kolay şekilde alabilmen muazzam bir olay,dümdüz duygusuz tepkisiz şekilde oyun oynayanların,film izleyenlerin bi marifet gibi bunu söylemesini anlamsız buluyorum.eğer yine de bunu aşmak istiyorsan oyunun sesini kapat ya da kıs yandan televizyondur müzik falan aç etkinin azaldığını göreceksin.
  • Bende de oluyor hocam bu his mesela uncharted 3 oynuyorum (ps3) bi bolum var en yakin arkadasimizi bizi bayiltip kaciriyolardi ondan sonraki 5-6 bolum cok korkmustum aslinda kolaydi ama yalniz savasma fobisi gibi bisey belki komik gelebilor bazk kisilere ama oyle yani bildiginiz korkuyorum

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyüyünce geçer gençler
  • Bunların hepsinin psikolojik nedenleri var. Tek başına kalmaktan korkuyorsan küçük yaşlarında belki seninde hatırlamadığın, yanlızken birşeyden korkmuş olabilirsin. Ama üzerine git aşmak için. Aşamazsan hayatını çok etkilerse destek almaktan da çekinme.
  • aslında oyunların vermeye çalıştığı duyguları çok kolay şekilde alabilmen muazzam bir olay,dümdüz duygusuz tepkisiz şekilde oyun oynayanların,film izleyenlerin bi marifet gibi bunu söylemesini anlamsız buluyorum.eğer yine de bunu aşmak istiyorsan oyunun sesini kapat ya da kıs yandan televizyondur müzik falan aç etkinin azaldığını göreceksin.
  • Sosyal hayatinda da yalniz icine kapanik asosyal birisin demek ki.Tipki benim gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • outlast bu oyunu oyna.Korkuna bire bir.
  • Bunlar korkulacak oyunlar değil ki yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain..

Bende de korkma değil de başka bir duygu oluyor.

Böyle oyunda böceklerin falan yürüdüğünü görünce acayip tüylerim diken diken oluyo sanki evde böcekler dolaşıyo gibi geliyo.

Hele şu Skyrim ' deki örümceklerden acayip tiksiniyorum.

Evet tuylerin diken diken olmasi bende de var surekli oluyo muzigi tedirgin edici sahnelerde

• Mario oyna. Onda da yalnızsın gerçi korkabilirsin. Bioshock Infinite falan oynayabilirsin Elizabeth rahatlatır seni.
  • Up

• Bence bu olay dalga geçilecek veya düzeltilecek bir olay değil. Arkadaşında dediği gibi zaten oyunun sunmak istediği şey bu yapay korku. Bunu alabiliyorsan ne güzel :)

Metro 2033 çıktığında gece vakti ışıklar kapalı oynarken çoğu zaman beynimin buz kestiği olmuştur.

Role Play geçmişi olanlar bilirler ki oyuna giriş yaptıktan sonra artık o bir oyun değil sanal yaşamdır. Buna uyum sağlıyorsan oynadığın oyundan keyif alırsın. Hemde her anından

Ek olarak bu birazda kişilikle alakalı.

Sadece oyunlarda geçerli değil. Ben mesela duygusal film veya dizi izlerken de istemsiz bir şekilde ağlarım. Ağlarımdan kasıt hüngür hüngür değil. Sadece gözümden yaş gelir.

Mesela Babam ve Oğlum'u izlerken baya bi göz yaşı akıtmışlığım olmuştu :) Güzel bir şey yani. En azından bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 9 Temmuz 2014; 13:45:35 >

• Ayı ben, içim daralıyo
  • outlast oyna bitir. Sonra gör sen birşeyden korkuyonmu
  • Arkadaşlar ek olarak minecraft oynarkende korkuyorum.şu enderman denen yaratik işinlaniyor aniden yanima tirsiyorum
    Birde yeraltindan gelen sesler korkutuyor beni

• metro last light oyna
  • Yaş max.12 outlast bilmiyor ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.