Şimdi Ara

oyun oynarken oyun donuor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım msi cx61 2od 231xtr( 1 aylık ) .. kısaca özellikleri; i7 4. nesil , nvidia 740m ekran kartı 2 gb (driver güncel) , 8 gb ram , win 7 yüklü, plastik kasa.

Başlıkta da belirtiğim gibi oyun oynarken 10- 15 dk içerisinde oyun donuyor bilgisayarda donma yok. bazen oyunun sesi de takılı kalıyor

Bu sorunları yaşadığım oyunlar ; battlefield 4 , cod ghost , far cry 3, nfs rivals..

Saydığım bu oyunları high ayarda da low ayarda da oynasam kasma yok ama donuyor belirli bir süre sonra. Plastik kasa oluğu için ısınma kaynaklı olduğunu düşündüm ama aynı pc sahiplerinde böyle bir hata yok sizce sorun nedir?

• omer12534 O kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınızın güncel olmasının yanında direx paketide yüklümü ? Birde genelde her oyun kendi içinde zaten sunuyor gerekli dll ve direcx dosyalarını onları kurmayı deneyiniz.
  • Directx oyunları yüklerken otomatik olarak oyunla beraber yüklendiği için ben ayrıyetten yüklemedim ama pcyi açınca kontrol ederim. Ve bildiğim kadarıyla directx yüklü değilse oyun açılmaz zaten, yanlış mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up up yok mu sorunuma çözüm bulabilecek biri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun (cs2) sürekli donuyor
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.