Şimdi Ara

Oyun Oynarken Sennheiser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir kulakiçi kulaklık istiyorum beyler ama Tt isurus gibi olmasın yani kulağın içine girmesin şekil itibari ile şu kulaklık iyi. Bunu oyun oynarken kullanmayı planlıyorum. Görüşlerinizi alabilir miyim?http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110260537&CS_Category=_SBFAD_890_4&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_KULAKLIK___MIKROFON890

• Pek performans alabileceğinizi düşünmüyorum. Bunun yerine kafa üstü bir kulaklık alırsanız bence daha başarılı ses alırsınız. Ayrıca bu kulaklığa bu para da verilmez..
  • Onlar çok terletiyor yazın. Malum izmir sıcağı Önerebileceğiniz kulakiçi kulaklık var mı?
  • Kulakiçi oyun kulaklığı olmaz. O yüzden öneride olmaz. Alırsın birini takarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Kulakiçi oyun kulaklığı olmaz. O yüzden öneride olmaz. Alırsın birini takarsın.

Olur, sadece çok çeşitli değil. Ben Sennheiser'ın, Thermaltake'in, Razer'ın in ear kulaklıklarını gördüm. Hem, gereksiz çıkışmanızada anlam veremedim
  • Bildiğim oyun kulaklığı bir tek sennheiser'ın var ama Türkiye'den kesinlikle alınmaz, fiyatını haketmiyor yani. İster kulakiçi, ister kafaüstü olsun yurtdışını araştırmanızı öneririm. Kulaklık ve Aksesuar bölümünde Kulaklık Tercih Rehberi konusu var. Oradan cebinize uygun kulaklıklara bakabilirsiniz.
  • Birkaç isurus incelemesi okudum ve hoşuma gitti. Bulursam kapmayı planlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.