Meraba Sorun Gayet açık oyun oynarken ekranda küçük çaplı ve ani siyah çizgiler belirip kayboluyor. bazen siyah karecikler belirip kayboluyor. Ama her oyun için geçerli değil CoDMW3 oynuyorum onda bu sıkıntı yok ama darksider2 ye gelince bir süre sorunsuz oynuyorum ondan sonra bu çizgiler belirmeye başlıyor. çok etkili değil belki ama Adamı Kızdırıyolar
Belirtmemde fayda var darksidersi kurduktan sonra şu 3 dosya eksik hatası veriyor internetten indirip atıyorum içine oyun öle çalışıyor.
hocam çizgilerin çıkması driverla alakalı değilde ekran kartının bitiyor olduğunu gösteriyor bence. başka ekran kartı takıp dene. olmadı alalı uzun zaman olduysa termal macunu yenilettir + temizlet olmuyorsa yapcak birsey yok ama o ekran kartı çok geçmeden komple gidebilir. sinyallerini vermiş.
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
hocam çizgilerin çıkması driverla alakalı değilde ekran kartının bitiyor olduğunu gösteriyor bence. başka ekran kartı takıp dene. olmadı alalı uzun zaman olduysa termal macunu yenilettir + temizlet olmuyorsa yapcak birsey yok ama o ekran kartı çok geçmeden komple gidebilir. sinyallerini vermiş.
Ekran kartı daha 2 aylık. Resmen Oyun Seçiyor. Eski Oyunlarda yaptı tamam ona bişi demedim ama darksiders de niye yapar ? onun dışındaki oyunlarda yapmıyor örneğin : acIII CoDmw3 FarCry3 Gibi. ama gel gelelim yapacağı tuttumuda affetmiyor : Darksiders2 weapons of fate command carrier gea mission gibi.