Şimdi Ara

Oyun oynarken Takılıyor. :S Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaslar yukardada söyledigim gibi oyun oynarken takılmalar oluyor ama cok kısa 0.30 saniye fln hemen gelio snra Özellikle Battlefield Bad company 2 De Fareyi döndürürken bu sorunu yasıyorum.. Ekran kartının oyun içinde ısısı 57derece İslemci ise 51.. Bide High grafiktede Low Grafiktede deisen bisey olmuo yine ara ara takılıor ama kasma olmuo bakın Sadece takılıor. Bi Yardımcı olursanız sevinirim..

• Sadece bu oyunda mı oluyor?
  • Yok kardes her oyunda oluyor. :S Shift 2 hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gracie05 -- 4 Ağustos 2011; 21:28:49 >
  • Ekran kartın fazla ısınıyordur benimkindede aynı sorun vardı bazen reslemek gerekiyor değilmi ? , shift 2 de ekran kartını fazla yormuyor olabilir
  • driverler güncelmi.güncelle.
  • Yok kardes benm ekran kartım icin 57 derece ideal Nvidia Geforce 9800GTX/GTX+ bide Shift'i Full High da oynuyorum. Ama battlefield bad company 2 dedigim gibi Low ta bile takılmalar oluyor.

Oyuncu82 krds driverler derken sadece ekran kartını diosn demi. ?
  • bütün driverlerini güncel tutmalısın. ve ekran kartı 512 mb mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmallCoder -- 4 Ağustos 2011; 22:10:31 >
  • 30 sn. kısa bi süre değil
  • Evet krds 512 mb 256 Bit. Tm güncelliycem bütn driverleri.

MultiHunter 30 sn deil 10-30 salise arası yani bir anlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gracie05 -- 4 Ağustos 2011; 22:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gracie05

Evet krds 512 mb 256 Bit. Tm güncelliycem bütn driverleri.

driverını güncelle. aygıt yöneticisinden eksik driverın var mı diye bir bak. intel chipset driverlarını kurdugundan emin ol. bilgisayarın tam performasında çalışması için tüm driverların kurulu olması gerekir bence. bende de aynı sorun vardı cod black ops ta. benim kartım optimustu nvdia denetim masasında phsyx i seçip otomatik yerine kendi ekran kartını seç birde 3d ayarlarında kendi tercihlerime gel ve performansa getir.

ben böyle yaptım artık takılma olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gracie05

Evet krds 512 mb 256 Bit. Tm güncelliycem bütn driverleri.

ne demek istediğini anladım sen driverleri güncelle kasanında içini aç bi güzel temizle gereksiz programları kaldır ( yada formatla )
  • Bitmisprilkutusu krds intel chipset driverlerini nsl bulcam Bulamadım da bide bendede cod black ops ta hepsinden daha fazla takılma oluyor yani sornmz aynıyms dmkki bana ancak sen yardmcı olabilirsn lütfen Yrdm. Et Bu arada daha 2 gün önce Formatladm pcyi.

"nvdia denetim masasında phsyx i seçip otomatik yerine kendi ekran kartını seç birde 3d ayarlarında kendi tercihlerime gel ve performansa getir" BUNU NASIL yapıcam lütfen biri Söylesin. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gracie05 -- 4 Ağustos 2011; 22:52:00 >
  • Beyler Herkez Saolsun Sorunum Düzeldi PCye Format Attım C VE D ye hiç bi oyunu kasmadan takır takır oynuom Çok şükür. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.