Bildirim
Oyun Oynayan Şizofren Genç
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
İzlediğim zaman 2 3 gün etkisinden çıkamamıştım. İnsanı hem rahatsız hem mutlu eden bir film gerçekte yaşanmış bir olay olup otizm hastası olan gencin yaşadıklarını anlatan muhteşem bir film insanlara karşı da daha duyarlı davranmamız gerektiği gerçeğini de çok güzel yansıtmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Knıght
İzlediğim zaman 2 3 gün etkisinden çıkamamıştım. İnsanı hem rahatsız hem mutlu eden bir film gerçekte yaşanmış bir olay olup otizm hastası olan gencin yaşadıklarını anlatan muhteşem bir film insanlara karşı da daha duyarlı davranmamız gerektiği gerçeğini de çok güzel yansıtmış.
Sence 10 üzerinden kaç?
İzleyebilirim bugün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cin
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Knıght
İzlediğim zaman 2 3 gün etkisinden çıkamamıştım. İnsanı hem rahatsız hem mutlu eden bir film gerçekte yaşanmış bir olay olup otizm hastası olan gencin yaşadıklarını anlatan muhteşem bir film insanlara karşı da daha duyarlı davranmamız gerektiği gerçeğini de çok güzel yansıtmış.
Sence 10 üzerinden kaç?
İzleyebilirim bugün.
Başarılı bulup etkilendiğim için 8.0/10 diyebilirim. -
çok teşekkürler. Filmi tavsiye ederim on numaradır -
Merak ettim filmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
finali güzeldi :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X