Şimdi Ara

Oyun paylaşımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, iş arkadaşımda ve bende PS4 var. Yasal olarak birbirimizle nasıl oyun paylaşabiliriz? O benim hesabımı kendi cihazında kullansa, ben onun hesabını kendi cihazımda kullansam bir sorun teşkil eder mi, bu yasal mı? Playstation forumunda sorduğumda yetkililer yasal olmadığını söyledi ama bu kardeşliği yapanlar nasıl yapıyor yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onun hesabı sizin cihazda ana hesap olacak ve kendi hesabınız yan hesap olacak ve kendi hesabınızda (yan hesap) oynayacaksınız oyunları.

ArkadaşınıZın cihazında sizin hesabınız ana hesap olacak, kendi hesabı ise yan hesap olacak ve hep kendi hesabında(yan hesap) oynayacak.

Bu şekilde ikinizden birine bir oyun aldığınızda ikiniz de yasal olarak oynar. Yasal olmama durumu yok, sony'nin izin verdiği bir işlem.

Ayrıca bu şekilde iki tane psn plus hesabına gerek yok, bir kişi alırsa ikiniz de kullanırsınız.

Yan hesapta oynanan oyun 2.hak ise internetsiz oynatmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ile telefonda görüştüm, foruma da yazdım her ikisi de bana yasal değil, fark edilirse hesabınız kalıcı olarak kapatılır dediler. Yasal olduğuna emin misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşlik konusu yıllardır var. Ps4 kardeşlik pri sec üzerine kurulu zaten. Bir hesabı 2 kişinin kullanması yasaldır. Ps4te kardeşlik nedir bunu araştırın sorunuza cevap bulacaksınız. Youtubeta açıklayıcı videolar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Yasal olduğuna dair bi yazı falan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum yasal olmasa sony beni 5 yılda illaki banlardı Üstteki emre arkadaş iyi anlatmış bu şekilde yaparsanız sıkıntısız oynarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kişisel blog ve oyun sayfası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.