Şimdi Ara

Oyun performansım düştü yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yaklaşık 7 ay önce laptop aldım ilk aldığım zamanlarda oyun oynarken birçok oyunu son ayarlarda 60 fps de oynuyordum şimdi ise aynı oyun 20 fps in altına düşüyo.laptom olduğu için içini açıp temizleyemiyorum laptopun içini nasıl açılcağını anlatırsanaız sevinirim birde format atsam temizlemeden eski performansına dönermi ama daha format cd sini dvd ye kopyalamadım şimdi kopyalasam bilgisayarımın içinde virüs varsa format attığımda bilgisayar yine böyle performansı düşük mü kalır.
    sorularım bu kadar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Laptopunuzun Marka-Modeli Nedir Hangi Oyunları Oynuyorsunuz
  • markası packard bell modelini tam olarak hatırlamıyorum ama özellikleri şöyle intel core i3 2310m 2.10ghz işlemci 3gb ram nvidia gt 540m 1gb ekran kartı var
    oynadığım oyunlara gelince aslında sürekli değişiyo ama sıkı bir league of legends oyuncusuyum bana laptobumun içini açıp temizlemeyi anlatırsanız yeteri kadar yardım etmiş olursunuz
  • 7 aylik cihazin icini acip ne yapacaksin. garantisini mi bitirmek istiyorsun. gotur garantisine temizlesinler.
  • Bence format atmalısın.
  • Formatı dene
  • Arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin.

Format son çare

İçini de açmayın. Garantili cihaz. Gönderin gitsin. Baskı kurun, istediğinizi yaptırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 6 Ocak 2012; 16:35:47 >
  • Garantisi var kesinlikle götür sorunu çözerler
  • ilk önce formatı denicem ama daha windows 7 dvd ye kopyalamadım şimdi kopyalıyorum galiba bilgisayırımdaki diğer programlarıda kopyalıyor bu dvd den format atarsam
    ilk aldığım halde mi olur yoksa şuanki gibimi olur
  • Bilgisayarınız büyük ihtimalle virüs kapmış olmalı.İyi bir virüs programıyla taratmayı deneyin, gereksiz dosyaları ve programları kaldırıp Advanced System Care ile Derin Bakım yapın.Sorun düzelmezse format atıp en son driverları kurmayı deneyin.
  • Arkadaşım Genelde böyle şeylerde bilen bilmeyen Herşeyin Çözümü Format der.Aslında donanımda hata varsa bilgisayara 100 kere format atsanda azdır.Öncelikle bunu sen acemi olduğun için iç temizlemesini yapamazsın.İnternet cafecilere götürmeni pek önermem.Parça çalımı söz konusu .Teknik servislere yollayıp içini temizlet.Eğer Oyununa çok düşkün isen Performans için Opsiyonal Yani gerekli değil ama Format attır.Attırmazsanda Bilgisayarın geldikten sonra İçindeki Virüsleri temizle .Çerezleri Ccleaner gibi vb. Advantec system care gibi programlar yardımıyla temizle.
    OyunLarını sıkıştıran Çalıştır>Prefetch Adlı dosyayı Ctrl+A yaparak tüm dosyalar temizle haftada bir
    Çalıştır >%temp% Bunlarıda aynen yap Sil D:
    Sonra Tolbar gibi Trohan içerebilen programları kaldır
    2den fazla tarayıcı kullanma
    Çalıştır>msconfig Yapıp Sekmelerden Başlangıçı seçip Hepsini KALDIRIRSAN Çok büyük bir performansa ulaşırsın.
    Sonra Bilgisayarıma Sağ tıkla>Özellikler>performans'a tıkla En iyi olanı PERFORMANS için ayarla gibi bir seçenek göreceksin onu işaretleyebilirsin Zorunlu değil Ama faydasını görürsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.