Şimdi Ara

Oyun secim ekrani savaslari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun başında bir ton saçmalık sonucu istemediğiniz lane e istemediğiniz heroyla gidebiliyoruz
    Hangi heroyu yanlışlıkla alıp oyunu taşıdınız

Ben: Jungle--akali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• toplane bard rivenı tokat delisi yapıyo :D
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    o riveni düşünemiyorum

• Jigger73 J kullanıcısına yanıt
    bu riven oynayanlar birinimi izliyo napıyo ranged karakterım adam saga sola q atıyo bana vurmuyo e atıyo felan akrobasik hareketler yapıyo ama ben hala aa ile vuruyorum :A:SD: tabi bu normal game ama insan düşünüyor bu cocuk rankta napıyor diye
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Evet kesin birini izliyorlar adamlar kendini o kadar şartlamış ki skill atma zamanlarına, kullanımlarına hepsi bot gibi oynuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

bu riven oynayanlar birinimi izliyo napıyo ranged karakterım adam saga sola q atıyo bana vurmuyo e atıyo felan akrobasik hareketler yapıyo ama ben hala aa ile vuruyorum :A:SD: tabi bu normal game ama insan düşünüyor bu cocuk rankta napıyor diye

Çoğu yasuo oyuncusuda öyle . e ile mınyonların arasından geçmeler filan , saçma sapan w basmalar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Çoğu yasuo oyuncusuda öyle . e ile mınyonların arasından geçmeler filan , saçma sapan w basmalar :D

O yasuo w'leri.. Düz dalan adama bile açıyorlar. Jax master yi tryn gibi. Sanarsın braum kapısı açıyor da hasarı azaltacak düz vuruşta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yasuo riven lee sin bunlar tr serveri velet heroları.Arkadaşlarımızın manalı şampiyonlarla oynamaya daha beyinleri yetmiyor.Zedi unutmuşum birde o var.Ha birde rastgele skill spamlayıp playz yaptığını sananlar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kek2 -- 14 Haziran 2016; 18:23:23 >
  • zorla orman bırakmışlardı ve ben 1-2 kere rammusla wwyle öğrenmek için orman oynamıştım zaten hepsinde de hiçbir kutsalım kalmayana kadar küfür yemiştim. beceremiyorum yani beynim orman oynamaya basmıyor hangi kamptan başlanır nereye gank atılır ne zaman base atılır pot basılır v.s ama adamlar zorla geç biz taşırız dediler ki taşıdılar. bende sağ tık mantığıyla master alayım dedim. 1-6 mı ne bitirdim hiç ormandan çıkmadım. baron alırken geldim şansa bi lasthit yaptım. öyle takıldım o gün bugündür orman almadım almayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

zorla orman bırakmışlardı ve ben 1-2 kere rammusla wwyle öğrenmek için orman oynamıştım zaten hepsinde de hiçbir kutsalım kalmayana kadar küfür yemiştim. beceremiyorum yani beynim orman oynamaya basmıyor hangi kamptan başlanır nereye gank atılır ne zaman base atılır pot basılır v.s ama adamlar zorla geç biz taşırız dediler ki taşıdılar. bende sağ tık mantığıyla master alayım dedim. 1-6 mı ne bitirdim hiç ormandan çıkmadım. baron alırken geldim şansa bi lasthit yaptım. öyle takıldım o gün bugündür orman almadım almayacağım.

Yorumda kendimi gördüm ''Bana lane bırakın,fakat kesinlikle orman bırakmayın'' kafasındayım.Nb3 izliyorum arada ondada öğrenmek için izlemiyorum yani orman benim için yapılmamış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

zorla orman bırakmışlardı ve ben 1-2 kere rammusla wwyle öğrenmek için orman oynamıştım zaten hepsinde de hiçbir kutsalım kalmayana kadar küfür yemiştim. beceremiyorum yani beynim orman oynamaya basmıyor hangi kamptan başlanır nereye gank atılır ne zaman base atılır pot basılır v.s ama adamlar zorla geç biz taşırız dediler ki taşıdılar. bende sağ tık mantığıyla master alayım dedim. 1-6 mı ne bitirdim hiç ormandan çıkmadım. baron alırken geldim şansa bi lasthit yaptım. öyle takıldım o gün bugündür orman almadım almayacağım.

Yorumda kendimi gördüm ''Bana lane bırakın,fakat kesinlikle orman bırakmayın'' kafasındayım.Nb3 izliyorum arada ondada öğrenmek için izlemiyorum yani orman benim için yapılmamış gibi

hele bu ct jung falan yapıyorlar. yok o redden başladı şu an benim redi çalıyor koş falan diyolar. benim olayla alakam yok. tek bildiğim dakika 3ten sonra gank yiyebileceğim. bide blue bana versinler. onun dışında ormanda ne bulsam kesiyorum. benim orman bilgim bu kadar.

• Sup main. :-)
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Bir kaç oyun sonra hangi kampın ne kadar can götüreceğini biliyosun ister istemez
    Gank atma kısmı da eğlenceli rakip oyuncu panikliyo
    Ama yine de lane candır

• Irelia

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oda Kokusu kullanıcısına yanıt
    İrelia nin jungle da çok zorlanacağını düşünmüyorum

• Mid janna iyi ki sup zilean idi:DD ben takımı korudum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.