Şimdi Ara

Oyun Seçimi YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,hemen konuya girmek istiyorum.Türkçe MMORPG oyun arıyorum.Ama bulduklarım arasında kararsızım.Bu oyunlar;Metin2-Karahan-Allods... Azcık araştırdım ve bildiğim kadarıyla Metin2'deki yaş ortalaması ve kalite çok düşük ama ucuz bir oyun,Karahan ise level kasması kolay orta derecede para yatırılıcak derecede bir oyun Allods ise grafikleri ve amacıyla çok güzel fakat bir o kadar da pahalı ve emek isteyen bir oyun diğerlerine göre siz hangi oyunu önerirsiniz?Bütçem orta derecede ve bol vaktim de var...

• Anladigim kadariyla ingilizceyle problemin var.eger birazcik bile olsa ingilizcen varsa ben sana world of warcraft diyecegim.oyun parali,aylik 25 lira veriyorsun oynayabilmek icin.ama...bir numara,baska soze gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi metin2 oynadığım zamanlarıma acıyorum bence daha güzel bir oyun bulabilirsin çokta abartılacak bir oyun değil ve yaş ortalaması epey düşmüş..
  • WarFrame yakın zamanda türkçe olacak, güzel oyun öneririm. Yarın zamanda forumda bölümü de açılacak, ordan da takip edersin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.