Şimdi Ara

Oyun Sistemi Max 600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce vatandan topladığım bir sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Askerden sonra ilk defa sistem toplayacağım bu konulardan baya uzak kaldım daha iyi tavsiyeler varsa yardım bekliyorum.

Oyun Sistemi Max 600 TL

http://a1302.hizliresim.com/16/b/k01d1.jpg

ek olarak hdd+ses sistemi+klavye mouse zaten mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersolad -- 10 Şubat 2013; 20:41:24 >

• Tam görünmüyor resim daha büyük koysana.
  • Yok Hocam herşey dahil Düşünürken Error verdim
  • ne amaçla kullanacaksın oyun mu internet mi veya başka proğamlar mı kullanım amacını yazarsan ...
  • 600 lira bütçeye kurulacak en iyi sistemi kurmuşsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

600 lira bütçeye kurulacak en iyi sistemi kurmuşsunuz.

Benim 1500 liralık hazır bilgisayarımla eşit hatta oyunlarda daha iyi performans verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 10 Şubat 2013; 22:02:17 >
  • dostum bence bu fiyata ps3 almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersolad

Az önce vatandan topladığım bir sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Askerden sonra ilk defa sistem toplayacağım bu konulardan baya uzak kaldım daha iyi tavsiyeler varsa yardım bekliyorum.

Oyun Sistemi Max 600 TL

o fiyata oyun sistemi toplanmaz, paran onun en az 2 katı olana kadar sabret öyle al

• Xbox 360
  • Hocam Aynen 2.EL XBOX 360 Alın O Fiyata toplayacağınız PS'den daha iyi Grafik verir ve Konsolda ayrı bir zevk. Halo falanda oynarsınız
    En Azından 1000 TL Yapmanız lazım. HDD Monitör CD Driver hariç 800 TL'lik Sistemi zar zor toparladım Şahsen..
  • adam en iyi f/p lerden birini yapmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihen fm2 sistem kurulup 5600k da alınabilir yaklaşık fiyata... Daha sonra bütçe olduğu zaman da harici gpu alarak terfi imkanı doğmuş olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Hocam Aynen 2.EL XBOX 360 Alın O Fiyata toplayacağınız PS'den daha iyi Grafik verir ve Konsolda ayrı bir zevk. Halo falanda oynarsınız
    En Azından 1000 TL Yapmanız lazım. HDD Monitör CD Driver hariç 800 TL'lik Sistemi zar zor toparladım Şahsen..

Monitor de alması gerek xbox360 ın üzerine?
  • Sistem fiyatina gore cok iyi ancak arkadaslarinda dedigi gibi o fiyata konsol alin.Ancak benim tavsiye butceniz 1000 1200 u gecmede. pc toplamayin oyun icin o fiyata konsol daha mnyikli olur ama yakinda yeni nesil konsollarin duyurulacagini dusunursek ikincil el bir konsola bakin.Yada biraz daha birintirin ve bazi bilesenleri ileri donuk alin yavas yavas upgrade edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 11 Şubat 2013; 3:10:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Orijinalden alıntı: dersolad

Az önce vatandan topladığım bir sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Askerden sonra ilk defa sistem toplayacağım bu konulardan baya uzak kaldım daha iyi tavsiyeler varsa yardım bekliyorum.

Oyun Sistemi Max 600 TL

o fiyata oyun sistemi toplanmaz, paran onun en az 2 katı olana kadar sabret öyle al

Katılıyorum.
    Ayrıca 300 W topladığın sisteme yetmez sadece kullandığın ekran kartı yük altında 180 W çekiyor. işlemcide 120 çekse yaptı sana 300 W?
    Peki sonra ne olucak biliyomusun ? Sistemin Shutdown olacak, Donacak, Sorucaksın kendine niye böyle oldu? Sonra foruma yazıcaksın ekran kartındanmı işlemcidenmi? kimse bulamayacak çözümü çünkü sorun powerda olacak
    En kötü 1000 tl bul öyle gel güzel bi sistem yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ||TÜRK||

adam en iyi f/p lerden birini yapmis.

Aynen. Arkadaşlar hepiniz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ve takdir ediyorum fakat sorular soru: 600 liraya oyun bilgisayarı toplamak istiyorum.

bu sorunun cevabı: xbox veya ps3 değildir, 600 liralık pc tavsiyesidir. Pc tavsiyesi isteyen birine, konsol veya başka bir tavsiye vermek tutarlı gelmiyor bana.

Daha önce yazdığım gibi, 600 liraya mükemmel fiyat/performans sistemi kurmuşsunuz. 300 watt yeterli gelecektir ama garanti olsun derseniz 30 lira fiyat farkıyla coolermaster 350wattlık kasayı öneririm.

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-350-kkp350-gp-cmp-350-350w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=53773

• 600 liraya monitör dahil sistem kurmuşsunuz. Bence tavsiye alan değil veren olmalısınız. Ayakta alkışladım

Yalnız ileride bütçeyi artırma ihtimali varsa diğer arkadaşlar gibi erteleyin derim. Bu cihaz yılını doldurmadan sıkılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaywolf -- 11 Şubat 2013; 22:57:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.