Şimdi Ara

Oyun sistemi nasıl sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun ve internet için kullanıcam bilgisayarı size de sormak istedim var mıdır bi eksiğim gediğim ya da bu daha iyi olur dediğiniz bir parça tavsiyelerinize açığım

İşlemci: Intel Kaby Lake Core i5 7500 3.4GHz 6MB Cache LGA 1151 İşlemci - 199,00$ + KDV = 857,09 TL
    Anakart: ★ Asrock Fatal1ty B250 Gaming K4 Intel B250, AMD Quad CrossFireX, 2400MHz DDR4 ATX Oyuncu Anakart (ASRB250-GK4) - 115,90$ + KDV = 499,18 TL (Sihirbaza Özel Fiyat !!!)
    Bellek: Kingston DDR4 8GB HyperX Fury Black 2400MHz Ram (HX424C15FB2/8) - 66,50$ + KDV = 286,42 TL (2 tane)
    Ekran Kartı: MSİ RX 480 8GB
    HDD: WD 1TB Blue 3,5" SATA III 6Gbit/s 7200 RPM 64MB Cache (WD10EZEX) - 52,53$ + KDV = 226,24 TL
    SSD: Samsung 750 EVO 250GB 540-520MB/s SSD (MZ-750250BW) - 88,00$ + KDV = 379,02 TL (Sihirbaza Özel Fiyat !!!)
    Kasa: ★ Dark N10 600W 80+ Bronze Güç Kaynaklı USB 3.0 5 Fanlı Pencereli Bilgisayar Kasası (DKCHN10P600) - 95,00$ + KDV = 409,17 TL (Sihirbaza Özel Fiyat !!!)

Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür kendi çapımda araştırıyorum soruyorum bunu topladım ve artık yoruldum bu gece siparişi vericem, sistemin son hali bu, buraya yazmadan duramadım, benim için büyük para yanlış bir şey yapmak istemiyorum son hali hakkında yorumlarınız neler totalde 4000 e geldim daha da bütçeyi zorlayamıyorum gerekirse rami 8 e indirebilirim.

Teknobiyotikten montajlı şekilde siparişi vericem araştırdığım kadarıyla güvenilir görülüyor umarım bi sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumbledoreun Mürver Asası -- 23 Mart 2017; 21:23:22 >

• Anlaşılan, günümüzde yeni bir meslek doğacak, PC Sistem Danışmanı; IT yanında ucuz kalır. Açıkçası, böyle bir mesleğe soyunsam F/P sistem toplarım, hem müşterinin parası cebinde kalır hem de ben de kazanırım. (Sihirbaza Özel Fiyat !!!)
  • Sistem güzel.Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Teknobiyotik iyi bir site.Güvenebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    Hocam pek profesyonel olmasa da internet cafe ve bilgisayarcılar yapıyo bu işi, da ben bizim burdakilerle güvenmiyorum

• Sorun yok hocam güzel sistem, hayırlı olsun.
  • peki bu sistemde sıvı soğutucuya ihtiyaç var mı?
  • evet arkadaşlar ses kartı ve soğutmaya ihtiyaç var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerek yok.
  • 1-2 parça değiştirdim arkadaşlar bakabilir misiniz bi sıkıntı var mı
  • Güzel de anakartı abartmaya gerek yok

• Güzel sistem dizmişsiniz. Ama şu şekilde alın daha iyi olacaktır. Ssd Samsung 750 Evo 250Gb. Kasa da yine Dark N10 ve içerisinde 600w 80+ Bronze psu var. Ve içerisindeki psu Aerocool 'dan daha iyidir. High Power 600W 80+ Bronze Single Rail psu var içerisinde.

Montaj dahil; 2.746,32 TL. yapıyor.

Oyun sistemi nasıl sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 200 tl bi fiyat farkı var
    b250m asrock pro4le asrock fatal1ty arasında değmez mi diyorsun?

bu arada gerçekten tam olarak bilmediğimden soruyorum kinaye falan yok mesajda
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    hocam ★ Corsair DDR4 16GB(2x8) Vengeance 3000MHz Ram Bellek (CMK16GX4M2B3000C15R)
    bu rame ne diyosun sistemde uyumsuzluk yaratır mı fiyat olarak 491 tl fiyatı var

dark n10'un psusuna laf atan da çok var kararsız kaldım bu iyi diyosan fiyat olarak da rahatlatır beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumbledoreun Mürver Asası -- 22 Mart 2017; 20:6:12 >
  • Ram gereksiz olur.Çünkü 2133mhzde çalışacak.3000de çalışması için z270 anakart lazım.

• Uyumsuzluk yaratmaz. Asrock B250 Gaming K4 2400MHz 'e kadar destek veriyor zaten. İşlemci de zaten Kabylake işlemci olduğu için 2400Mhz değerinde BIOS'tan ayarlayarak kullanabilirsiniz.Yani 3000 olması sorun teşkîl etmiyor. Eğer bütçeye yetiyor ise 16Gb ram almak daha mantıklı. 8Gb artık az kalıyor çünkü.

gaza gelmişim hocam bütçeyi aşıyo, yalnız yukardaki sistemde koyduğun 8gb corsair ram cl 16 galiba, hyperx fury black cl 15 arada 30 lira var hyperx daha iyi olmaz mı bu arada corsairin clsinden emin değilim.

Bi de dark n10 hakkında ne düşünüyosun psulu modeli iyi, al diyosan bütçe olarak çok rahatlatcak beni ama bi iki yerde kötülemişler aklım çok karıştı
  • Aradaki 30 TL.lık kadar bir fark olmayacak. Oyunlarda bir fark hissetmezsiniz. O yüzden hangisini almak istiyorsanız onu alın. Dark N10 Kullanıcıları Ana Konusu var forumda.https://forum.donanimhaber.com/dark-n10-kullananlar-kulubu--114354802

Ben de Dark N10 kullanıyorum. Şuana kadar bir sıkıntısını görmedim. Sade ön taraftaki fanlardan birinde arada sırada elektrik cızırtısı gibi bir ses geliyor sanırım, led ışıklı olduğundan dolayı. Led'te sorun var herhâlde. ama o da arada sırada geliyor. Öyle 4-5 günde bazen denk geliyor acayip :) Bir de herkeste olacak diye bir şey yok. Zaten kısa zaman sonra Phanteks fanlardan alacağım inşaallah. Herhangi bir soru için ana konuya yazın kullananlar da cevap verirler. Bu fiyat aralığında zaten daha iyi bir kasa yok gibi.

cevapların için teşekkür ederim sen olsan hangi rami seçerdin hangisi olursa olsun sonradan 16 ya tamamlayacağım

bu arada son olarak anakart hakkında ne düşünüyosun b250m pro4 mü sence b250 fatal1ty mi ikisi de asrock arada 200 tl fark var aradaki farka değer mi
  • Bütçeye sığıyor ise Kingston CL15 olanı alın. Anakartların arasında performansı farkı olmayacak. Siz aynı zamanda görüntü de olsun, göze de hitap etsin yazmışsınız. Öyle diyorsanız Gaming K4 alırsınız. Yok çok gerek diyorsanız da B250M Pro4 yeterli. Aynı zamanda yine aynı yerde Asrock Z170 Gaming K4 var 534 TL. o da tercihiniz olabilir. Buna bağlı olarak ram'lerin hızlarını yüksek olarak ta alabilirsiniz. Bir de i5 7500 'ü Blck şeklinde 100Mhz oc etme imkânınız olur diye biliyorum bu anakartla. Çok fazla performansa etkisi olmaz ama söyleyim dedim.

• bu gece siparişi veriyorum kısmetse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.