Şimdi Ara

Oyun sisteminin kendisi kadar pahalı Thermaltake oyuncu masası duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Son dönemde oyuncu ekipmanları arasına bilgisayarları koyduğumuz masalar da katıldı. Pek çok firma en iyisi olduğunu iddia ettiği masalarla oyuncuların ilgisini çekmeye çalışıyor. Oyuncu masalarının genel anlamda iki önemli özelliği aydınlatma ve ayarlanabilir yükseklik oluyor.

Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk özellikleri ve fiyatı

Thermaltake tarafından duyurulan Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk türünün en pahalı örnekleri arasında yer alıyor. 165 cm x 75 cm ölçülere sahip olan yüzeyin tamamı hassas fare kaydırma için optimize edilmiş.

Ayrıca Bkz.Nike Fit uygulaması ayakkabı numaranızı tahmin edebiliyor

Adından da anlaşılacağı üzere masanın kenarı RGB LED şerit ile çevrelenmiş ve Alexa veya Razer Chroma üzerinden aydınlatmayı kontrol edebiliyorsunuz. Böylece diğer uyumlu RGB ekipmanlarınız ile ahenk oluşturuyor.

Diğer taraftan masanın yüksekliği 70-110cm arasında ayarlanabiliyor. Bunun için alt kısma özel bir kontrol modülü yerleştirilmiş. Aşağı ve yukarı tuşlarıyla veya sayı tuşlarıyla 4 farklı yükseklik ayarını yapabiliyorsunuz. Ayrıca LCD ekrandan yükseklik ölçüsünü de görebiliyorsunuz.

75Kg ağırlığındaki Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk için 1199$ fiyat etiketi belirlenmiş. Kargo ücretiyle birlikte neredeyse oyun sisteminin kendisi kadar ediyor diyebiliriz.

• Bunların "oyuncu" diye kastettiği kitle "enayi" kitle mi merak ediyorum.

• Neye göre pahalı arkadaş?
    Gayette alınabilir fiyat , 1200 para...

• "Gaming" ayağına söğüşleyecek eleman avına çıkmışlar.

• Ooo... RGB varsa tamamdır. Bunun altına bir de RGB halı çıkarırlarsa müthiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 13 Mayıs 2019; 10:21:10 >
  • ultra gereksiz

• alım gücü düşük üçüncü dünya ülkeleri için pahalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alım gücü düşük ülkerler diyen olmuş fakat Almanya da bunu alacak keriz bulamazsın.

• Efenim aynı masanın elektronik aksamı olmayan birebir aynı tasarımdaki
    120 cm yüksekliğe kaldırılıp indirilebilen masamı ikea'dan 3 sene önce aldım. ozaman 549 tl idi. Şimdi bilmiyorum fiyatını çok olmasa gerek.
    185 cm eninde 75 cm yüksekliğinde bir masa. İlgililere duyurulur.

• yc#1 kullanıcısına yanıt
    kıçı boklu 30x30 genişliğinde zigon sehpaya 1000 tl fiyat çeken esnafa göre fiyat ucuz kalır. Hemen pahalı ooooo şu bu demek yalnış.

• Kardeşim zengin adamsın ayda 10 bin dolardan fazla gelirin var. O paraya başkalarına yardım ederim diye derdin de yok. Yeterli yardimi yapiyorum diye düşünüyorsun. Almaz misin ? Alırsın.

• amerikadaki bir vatandas için normal bir fiyat. adamların bizi düşündüğü yokki zaten amerikada satsın yeter. 1200 dolar bize pahalı. amerikada yaşayan bir insan 500 dolara 2080 alırken biz o fiyata oyun alıyoruz anlayana.

• Annem perdeleri sökmek için bu masaya çıkar ve masa hakkın rahmetine kavuşur!

• Alım gücü yüksek içinde yüksek para.Çünkü o paraya nerdeyse son sistem pc alınır.
  • biz bu masayı yıllardır yapıyoruz ahşap olanı bile var şaka gibi
    çalışanların uzun süre kaltukta oturmasını engellemek hareket katmak için bu tasarım, avrupada birçok firma bu ürüne geçti kumanda opsiyonu sizi belli aralıklarla ayağa kalk diye uyarıyor ve ışık yanıyor ünitede, sizde tek düğme ile masayı boyunuza göre ayarlayıp bir süre ayakta çalışıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 13 Mayıs 2019; 18:25:38 >

• Kendime de led döşeyip, bu işi kökten bitirmeyi planlıyorum.

• Hali derlerse olmaz, oyuncu paspası kaydırma yapı, oyuna göre değişen zemin yapısı gibi,

• Türkiye LOL

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    yav he he amerika için ucuzmuş. adamlar 1000$'a i7 işelmcili pc alıyor. 1000$ ışıklı bir masa için çok pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

ultra gereksiz
    bide ultra çöp :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.