Şimdi Ara

Oyun Şuanda Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BoA paketini ilk çıktığı günlerde almıştım 2 ay oynayıp bıraktım. Su an durum nasıl yanı gametime alıp denenecek kadar güzel mi? keske almasaydım diyorum cünkü az oynadım haz alamadım. Oyun fiyatını hak etmedi benim gözümde.

• Thrall ve Saurfang'le omuz omuza dövüşüyoruz yahu (Ally olarak) daha ne olsun; 8.2 genel olarak fena değil, Nazjatar ve Mechagon da güzeller, Raid ve mega dungeon henüz açılmadılar), Nazjatar dizaynı çok güzel bence. Quest sistemi böyle daha iyi olmuş, öyle aptala gösterir gibi gel burdan ol şuraya götür değil, Vanilla zamanları gibi olmuş bazı questler, arayıp bulmak gerekiyor...
    BFA genel olarak başarısız ve Legion'ın gölgesinde kaldı, bu vakitten sonra toparlamaları zor, Azshara ve N'zoth hatırına oynatıyor oyun... Lore için oynayan insan Wow'un en kötü halini bile oynar gerçi.
  • bombok
  • Oyun kötü durumda. 8.2 de beklenen etkiyi yapamadı hatta daha kötü bir hale getirdi. nazjatar özellikle çok kötü. game play e aykırı yapılmış bir map. mechagon idare eder. sırf uçmayı almak için devam ediyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 1 Temmuz 2019; 8:22:22 >
  • 8.2 kötü olan bfa'yı daha kötü hale getirdi. blizzard sabır zorluyor resmen.

adamlar her geçen gün daha neyi boka batırırız diye ekip kurmuşlar herhalde, hergün yeni iğrenç bir fikir ile karşılaşıyoruz.
  • classic ile her şey çok güzel olacak
  • Ben begendim acikcasi tabii bu da benim gorusum 😂
  • Thrall ve Saurfang'le omuz omuza dövüşüyoruz yahu (Ally olarak) daha ne olsun; 8.2 genel olarak fena değil, Nazjatar ve Mechagon da güzeller, Raid ve mega dungeon henüz açılmadılar), Nazjatar dizaynı çok güzel bence. Quest sistemi böyle daha iyi olmuş, öyle aptala gösterir gibi gel burdan ol şuraya götür değil, Vanilla zamanları gibi olmuş bazı questler, arayıp bulmak gerekiyor...
    BFA genel olarak başarısız ve Legion'ın gölgesinde kaldı, bu vakitten sonra toparlamaları zor, Azshara ve N'zoth hatırına oynatıyor oyun... Lore için oynayan insan Wow'un en kötü halini bile oynar gerçi.
  • içerik dolu şu an ben beğendim.
  • Oyunun ne kadar kötü olduğunu yeni çıkacak Lotr Online'den anlayabilirsin.Amazon yeni çıkacak yapım için kesin ağzını sonuna kadar açmış.Demek ki sadece biz değil bir çok oyun firması da wow'un kötüye gittiğinin farkında atılım yapıyorlar.Umarım wow geliştiricileri de geldikleri durumun farkına vararak yeni bir paket hazırlar.2. bir bfa fiyaskosu çok oyuncu kaybettirir.
  • ben 8.2 i begendim, bfa nın problemi class dizayn idi(benim icin) az da olsa yeni essenceler eglenceli. uçmayı açtıkdan sonra cok daha fazla zevk almaya basladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Oyunun ne kadar kötü olduğunu yeni çıkacak Lotr Online'den anlayabilirsin.Amazon yeni çıkacak yapım için kesin ağzını sonuna kadar açmış.Demek ki sadece biz değil bir çok oyun firması da wow'un kötüye gittiğinin farkında atılım yapıyorlar.Umarım wow geliştiricileri de geldikleri durumun farkına vararak yeni bir paket hazırlar.2. bir bfa fiyaskosu çok oyuncu kaybettirir.
    LOTR hayranı olsamda free2play olacağını öğrendikten sonra o proje bitti gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

LOTR hayranı olsamda free2play olacağını öğrendikten sonra o proje bitti gözümde

Alıntıları Göster
    FTP olacağına dair net bir bilgi bulamadım hocam, şirketten de böyle bir açıklama yok acaba yeni gelecek lotr kart oyunu ile karşılaştırmış olabilir misin?FTP olursa bende büyük bir hayal kırıklığına uğrarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

FTP olacağına dair net bir bilgi bulamadım hocam, şirketten de böyle bir açıklama yok acaba yeni gelecek lotr kart oyunu ile karşılaştırmış olabilir misin?FTP olursa bende büyük bir hayal kırıklığına uğrarım.

Alıntıları Göster
    IGN
    Amazon Game Studios is Developing a Lord of the Rings MMORPG - IGN
    https://www.ign.com/articles/2019/07/10/amazon-game-studios-is-developing-a-lord-of-the-rings-mmorpg

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

IGN
    Amazon Game Studios is Developing a Lord of the Rings MMORPG - IGN
    https://www.ign.com/articles/2019/07/10/amazon-game-studios-is-developing-a-lord-of-the-rings-mmorpg

Alıntıları Göster
    Kötü olmuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.