Aradığım kriterler Free2play pay2win olmaması lazım Grafikleri orta veya iyi derecede olsun En önemlisi türk oyuncuların çoğunlukta olması lazım Daha önce silkroad online oynamıştım bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
türk oyuncular var ama çok fazla değil söylediğin şeylere uygun oyun tera online.
diğer çoğu oyun pay 2 win.
Zaris
kullanıcısına yanıt
Tera online oynamıştım aslında ama tek başıma oynadığım için biraz sıkıldım ve açıkcası görevlerde biraz sıkıcı geldi ancak belli bi kitle varsa ve oyun güncelse tekrardan yükleyebilirim
Bir ara DK online , aika falan açıldı sonra kapandı keşke böyle bir oyunu tekrar getirseler türkçe olarak çünkü şuan türkçe mmorpg piyasası ölmüş durumda.Yeni çıkan TSO ve Yulgang 2 olmamış TSO'da odun gibi animasyonlar aşırı zevksiz oynanış var Y2'de ise non target , uçma kaçma gibi saçma sistem var.Herkes havaya zıplayıp birbirine skil atıyor.Harcanılan paraya emeğe yazık nerde değişik değişik oyunlar var bulup getiriyorlar.Hero online , knight , metin2 niye tuttu bu kadar devasa gemi savaşları non target oynanışmı vardı yoktu ama oyuncuyu içine çeken oynaması aşırı zor olmasına rağmen zevkli oyunlardı.
Metin 2 den ziyade silkroada ömrümü vermiştim şuan pay2win tarzına döndü bayaada oyuncu kaybetti. valla silkroaddada öyle non target tır ne biliyim ev yapımı falan filan yoktu ama bayaada oynandı ben kolaylığına bağlıyorum bu tür oyunları.Ancak elimizde olanlar belli şuan için oynanabilecek free2play tarzı oyunlar ben aslında NW ile tera arasında gidiyodum ancak daha değişik seçeneklerede açığım.
BalerionT
kullanıcısına yanıt
NW'de de parayı veren düdüğü çalıyor.Tera'da öyle değil ama ondan zevk alamadım ben.Türkçe oyun varsa bildiğin veya yeni bulduğun haberdar et.
Eli yüzü düzgün bi TERA var sanırım ancak türk oyuncular nekadar var o yönden tereddütteyim başlıycam anlamadığımda oyundan ulaşabileceğim biri hatta birkaç kişi lazım oluyor
Eli yüzü düzgün bi TERA var sanırım ancak türk oyuncular nekadar var o yönden tereddütteyim başlıycam anlamadığımda oyundan ulaşabileceğim biri hatta birkaç kişi lazım oluyor
Türkler var ama forumda 3-5 online anca gördüm ingilizce bilip yabancı guildlerde takılıyor bazıları kimi türkler guild kurmuş oyun hoşuna gittiyse deneyebilirsin ben daha sade şaşalı grafikler yerine 3-4 gb lik sıradan bir oyun arıyorum türkçe olması şartıyla oynarım mesela forsaken world güzeldi ama oyuncu kalmadı ve tr ye özel server açtılar her şey iyi güzeldi sonra 4 senelik serverla ortak yaptılar bizi.Bu DK ve Aika niye kapandı onu anlamadım şimdi çıkan tso ve y2 den iyi bile sayılabilirlerdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme