merhaba arkadaşlar bu yazıyı hızlı bi şekilde yazıcam,yazım yanlışları olabilr takılmayın ciddi bi konu. Evet arkadaşlarımla csgo oyununu oynarken karşı takımdan dine kitaba devlete değerlere atalara herşeye söven bir adam vardı arkadaşlarımda bu herife takıldılar sen kimsin de sövüyosun falan dedi arklarım.sonra adam isim sordu bizden isminiz ne falan dedi herkes fake isim söyledi adama.oyun sonunda bu adam durduk yere bana 7**4 numarası tanıdık geliyormu dedi.bu numara tanıdıktı annemin tel no sunun son 4 hanesi idi daha sonra k***t ve m***t sana tanıdık geliyomu dedi ve bu isimler de ana baba ismiydi.sonra açık adresimi paylaştı online oyun ortamında.sonra ben sen kimsin ? diyince siber mafyayım seninle işim var dedi ve oyundan çıktı daha sonra adamı steamden ark eklemek istedim eklerken adamın profil fotosuna bi baktım benim e-okulumdaki fotom vardı.Size sorum şu Bu şahıs: T.C. mize erişebilrmi kredi ve banka kartlarımıza el koyabilirmi ? Bilmek istediğim şeyler bunlar yarın karakola gidicem elimde bi ekran görüntüsü var adam açık adresimi paylaşırken ekran görüntüsü aldım ama sanıyorumki oyun içinden ekran görüntüsü aldıgım için sanırım aldıgım ekran görüntüsünü algılamadı ve kaydetmedi (klavyedeki PRTSC SYSRQ tuşu ile aldım) Delil : |
Bildirim