quote:Orijinalden alıntı: :BLooD: ibesis crisis potlari silinmis:D Belliydi. Apr hatası alıyorum cözümü nedir??
quote:Orijinalden alıntı: D.B CoopeR quote:Orijinalden alıntı: :BLooD: ibesis crisis potlari silinmis:D Belliydi. Apr hatası alıyorum cözümü nedir?? apr aliyorsan. hatta ve modeme relog at duzelir yada dns temizle duzelir baslat-calistir-cmd yaz okeyle cikan ekrana ipconfig/flushdns yaz enter
quote:Orijinalden alıntı: :BLooD: quote:Orijinalden alıntı: D.B CoopeR quote:Orijinalden alıntı: :BLooD: ibesis crisis potlari silinmis:D Belliydi. Apr hatası alıyorum cözümü nedir?? apr aliyorsan. hatta ve modeme relog at duzelir yada dns temizle duzelir baslat-calistir-cmd yaz okeyle cikan ekrana ipconfig/flushdns yaz enter Tamam tamam önceden hallettim ben pc res modem res düzeldi
sadece potlar silinmis moblardan bana dort farkli harfler dustu goturdum verdim exp arttirici ts aldim. maradon anvilin ordaki npcde calisiyor
Ben de merdivenin oradaki white tigerdan yaklaşık 10 chardan item aldım. Nerdeyse hiçbir şey... İyi item alabilen oldu mu?
24 Um 20 Jung 18 Min 12 Hoon var neler veriyor bu npcler sadece exp arttırıcı mı hiç almadım daha önce.