Şimdi Ara

Oyun ve Performans Olarak Amd Phenom II X4 955 Mİ 965 Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sitede herkez sistem önerilerindeki amd işlemcilere Amd Phenom II X4 955 Yazıyolar. Fiyat olarakta fazla fark yok Sebebi Nedir?

• çünkü her ikisinin mimarisi ve önbellekleri aynı. aradaki tek fark birisi 3 Ghz dieri ise 3.4 ghz saat hızında. 955 i alıp rahatlıkla overclock edip 965 in saat hızından daha fazla saat hızına ulaşmak mümkün. ucuz olanın önerilmesi bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler_07 -- 1 Mayıs 2010; 17:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler_07

çünkü her ikisinin mimarisi ve önbellekleri aynı. aradaki tek fark birisi 3 Ghz dieri ise 3.4 ghz saat hızında. 955 i alıp rahatlıkla overclock edip 965 in saat hızından daha fazla saat hızına ulaşmak mümkün. ucuz olanın önerilmesi bu yüzden

Peki 955 i overlock yaptığında 965 Overlock olmucakmıı ? Amd nin dünya rekorunu Kırdığı İşlemci Üstelik =)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=813488

• Eğer para sıkıntın yoksa 20 Dolar fazla verip 965 BE alabilirsin.
    Burdaki amaç o 20 Doları vermeden 965 BE peformansı almak... Yoksa tabiikide 965 BE o/c olabiliyor..
  • Yani
  • Ben olsam Phenom 955 alıp çarpan ile 3900 mhz yapıp keyfine bakılır.Soğutucumuz yok ise 3800 mhz bile olur.
  • dogru amd nin dünya rekorunu kırdıgı işlemcisi olabilir ama senin benim kullandıgımız gibi 3 kuruşluk fanla degil adamlar sıvı azot ile rekoru kırdılar dostum. zaten belli bi yerden sonra istedigin kadar hızı arttır sadece test programlarında sonucunu yükseltir bana göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X4 955 3.2GHZ 8MB --- 290 TL
    X4 965 3.4GHZ 8MB --- 330 TL

200MHZ için +40 TL fark verilmez, 40 TL'nin üzerine 10-20 TL eklenir güzel bir cpu fanı alınabilir...
  • Oyun için frekansından dolayı 965 daha performanslıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.