Şimdi Ara

OYUN YAPAN TÜM ARKADAŞLAR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oyun yapan yapımdan anlayan web browser tarzı yada FPS , RPG tarzı herkese bir duyurum var. Siz değerli kardeşlerimi projemiz olan ve zamanla büyüyeceğimize emin olduğumwww.stratejitr.com sitesi tabanında ekibimize davet ediyorum. Arkadaşlar şuan bizim misyonumuz , strateji oyunlarına türkçe yama yapımı , mod yapımıdır. Fakat bu işlevi bir tık yukarı almak istedim ve kendimize özel oyun çıkarma fikri aklıma geldi. Şuan sitemizde kişi sayısı ve konu sayısı epey azdır bunun sebebi bazı youtuberların tatilde olmasıdır eve dönüş hallerinde bizi 30binlik kanallarda reklam ile duyuracaklar ve tüm strateji fanlarını çekeceğimize kesinen eminim. Çünkü hali hazırda 3 adet strateji oyununa türkçe yama çalışmamız vardır. Sevgili hocalarımız arkadaşlarım web browser tarzı strateji oyunu ya da da FPS , RPG tarzı V.S atabileceğimiz kılıç,kalkan,balta,mızrak gibi aletlerin oyuna empoze edildiği ve 2 tarafın olduğu (counter gibi) bir online oyun düşünüyorum. Fakat benim bilgim yok. Bu konuda hertürlü maddi ve manevi desteği çıkacağım ekip arkadaşları arıyorum.

İletişim için:https://www.facebook.com/profile.php?id=100008424820262 kişisel facebook adresimi ekleyebilir mesaj atabilirsiniz. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

• Ekibi toplayabilirseniz browserdan ziyade mobil'e girişin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: welrocken

Ekibi toplayabilirseniz browserdan ziyade mobil'e girişin derim

site tabanlı olucak . Tabiki mobil anlayan kardeşlerimiz varsa onlarlada olur.
  • Zor hocam zor, webde artık iş yok. Mobile yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.