Arkadaşlar interaktif bi oyun yapmak için uğraşıyorum. Bi forum üzerinden olucak. Ama bu biraz farklı. Diğer forum üzerinden oynananlara benzemiyor. Yardımcı olabilcek arkadaşın herhangi bir kod bilmesine gerek yok. Sadece hayal gücü ile hikayede yardımcı olması gerek. İnteraktif bi oyun için çok fazla hikaye gerekiyor. Canınız sıkıldığında yapabileceğiniz kolay bir şey. lütfen yardımcı olacaklar bildirsin.
Oyun hakkında biraz bilgi veriyim. Hikaye yi okudunuz. 2 seçenek veriyor size sonda. Sonra birini seçip hikayenize devam ediyorsunuz. Böylece oyunu biticek. Her karakterin ayrı bir hikayesi olucak. Warrior-Wizard-Rogue gibi 3 class - Elf-Undead-İnsan-Orc gibi 4 ırk bulunuyor. Hikaye bu yüzden oldukça uzun ama oyun zevkli olacak. Yardım etmek isteyenler bu konudan bildirsin...
Forum ve tema büyük bit ölçüde hazır. Hikaye de yardım edicek arklar aranıyor...
Oyunda önce karakterler hikayesini belirlicek ve ardından 50 e tamamlancak burdan sonra oyunun devamı başlıcak. Diğer versiyonlarda eklemeyi düşündüğümüz zindanlar geçip, bossları kesip lvl ve item (eşya) toplucaklar. Irk savaşları olucak belli dönemlerde. İşte bu noktada bu oyunu diğer forum rp lerinden ayrılıyor. Irk savaşlarını kazanan ırkların diğer ırk savaşına kadar belli avantajları ve öncelikleri olacak. Level kasması zor olmuyacak, normal düze item i herkes yapabilecek ama özel itemleri herkes barındıramıcak. Aynı zamanda hikayede verilen özel itemler de olucak. İlerde gene toplu dungeonlar olucak ve en az 3 kişi ile girilebilcek bu dungeonlara. Irk savaşları topiği savaş dışında kitli kalıcak. Ayrıca hoş sohbetlerin olduğu tavernler ve güçlerin birleştiği Guild Kaleleri olucak. Zaman zaman bu guildler arasında da savaşlar olmasını planlıyoruz.
Hepsi çok yakında...
Hala hikayede ve oyunda yardımcı olacak arkadaşlar aranıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme