Şimdi Ara

Oyun yüke binince Bilgisayar Kapanıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda bulunan bilgisayarı yeni topladım makina desktop da ve basit oyunlarda sorunsuz çalışıyor ancak Wolfenstein gibi bir oyunda yada herhangi bir benchmark testi çalıştığında biraz çalıştıktan sonra direk kapanıyor. Mavi ekran vs. hiç bişi yok ve tekrar PSU dan kapatıp açana kadar sadece anakart ışığı yanar halde kalıyor PSU yu kapatıp açınca tekrar sorunsuz çalışmaya başlıyor.
    Sizce sorun nerede olaiblir PSU yetmiyor olabilir mi ?

[Asus M5A97 EVO R2.0] [LG W2486L-PF] [Amd FX-8350 X8 4.0GHz] [Seagate Barracuda 2TB] [2 x Corsair Force 3 120GB SSD RAID] [630W Raidmax Volcano] [Sapphire R9 280X Vapor-X] [2x4 GB Kingston 2400 Mhz Beast] [Thermaltake Armor MX] [Asus DRW-24B3ST] [Razor Lycosa] [Logitech Performance MX] [2 X Logitech RumblePad] [Canan E510] [Canon Shelphy CP800]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeoM -- 1 Ekim 2014; 11:27:11 >

• İşlemci ısınıyor bende de var aynı sorun aynı işlemci aynı anakarta sahibiz. Yada işletim sistemimizde sıkıntı var ne kullanıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlusOne -- 1 Ekim 2014; 11:43:25 >
  • Win 8.1 işlemcinin ısınmaması için Contact Freezer 120 mm kullanıyorum işlemci ısısınıda kontrol ediyorum sorun göstermiyor aslında bundan nasıl emin olabiliriz ?
  • Ben benim işletim sistemimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum benimkide 8.1 64bit. İnternetten indirdim ne kadar sağlıklı bilemiyorum onun için fazla dert etmiyorum oyun hastalığım olmadığı için ama benim işlemcim ısınıyor fanım yetersiz kalıyor. Asus bootmenuden bakabilirsin aslında ısı değerlerine. Ama orada boşta gösteriyor sıkıntı orada.
  • Ramleri zaten 2133 mhz formatında çalışıyor problem o değil sanırım ancak ısınma sorunu hakkında bir fikir geldi aklıma cpu fanını ramleri kapatıyor diye exhaust fanının karşısına gelecek şekilde koymuştum ayrıca termal macunu da biraz abarttım sanırım. Bu sebeplerle dediğiniz gibi ısınıyor olabilir tabiki sonrasında baktığımda aynı ısı değerlerini göremediğim için bana CPU ısısı az geliyor. Akşam bunu düzelterek tekrar cpu fan bağlantısını yapıp deneyeceğim olmadı eski ekran kartımı takıp deneyeceğim belkide dediğim gibi yeni ekran kartı fazla güç çektiği için psu yetersiz kalıyor olabilir sonucu yazarım
    CPU aşırı ısınmasından kapansa mavi ekran vs. çıkmaz mı aynı bu şekilde koruma modunamı alır kendisini bilgisi olan ?
  • Merhaba

PSU gitti sorun bitti aynı sorunu yaşayanlara referans olsun min 750W PSU olmadan bu ekran kartı çalışmıyor arkadaşlar
    Bilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.