Şimdi Ara

oyun yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde orjinal olmayan GTR ve Colin Macrey adlı araba yarışı oyunları var bu oyunlar 3 cd oyunu kurarkey 1 cd kuruluyor fakat 2 cd istediğinde 2 cd kuruma devam ederken bir uyarı mesajı geliyor uyarıda 1 .cd yi bahsederek alt tarafta iptal tamam devam et ikonları çıkıyor aynı cd leri arkadaşın bilgisayarına kurarken hiç bir sorun yaşanmadan kuruluyor. lütfen bana yardı m edin oyunları nasıl kurarım

• o uyarı mesajında ne yazıyor?
  • arkadaşlar donanim bolumu oyun bolumu ayrıı
  • bu bir donanım problemi olabilir. her cd rom player her cd yi okuyamıyor. virtual drive tarzı bir programa atmayı dene cd leri.
    ya da ilk olarak;
    en etkili yöntemlerden biri cd'yi temizlemek. hohla şöyle bir iki güzelce sil. yeniden dene. her takıldığında cd yi çıkarıp yarım tur döndür yeniden cd yi yükleyip yeniden dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvv_com -- 2 Aralık 2006; 1:38:34 >
  • cd ler bozuk olabilir geri ver kardeş
  • cd arızalı cizik olsa başka bilgisayardada takılır başka bilgisayara oyunlar kuruluyor. uyarı da hatalı medya diye yazıyor.
  • hata msjını tamamen yazarsan belki cvbı bulabilirsen..tam olarak ne yazıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox oyun yükleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım cd yüklenip 2 cd isteniyor 2 cd yükleme sırasında resmini koyacağım hata mesajı çıkıyor 1 resimde normal yükleme 2 resimde hata mesajı vardırhttp://img235.imageshack.us/my.php?image=screenshot001ix2.jpg http://img235.imageshack.us/img235/7052/screenshot001ix2.jpg

oyun yüklemek

• arkadaşlar resime bakıp bana yardım edecek teknik arkadaş varmı?
  • heheh amma orjinalmiş oyun :)) sorunun cevabına gelince oyunu extract yapmadan deamontools ile kurmayı dene yine olmassa kuran arkadaşından dvd sini ödünç iste onla kur
  • CD'lerin içindeki bütün partları bi klasöre kopyalayıp kurmayı denesen :) ben öyle yapıyorumda sadece bi fikir
  • partları kopyalayıp kurmaya çalışacağım ayrıca arkadaşta kurduğumuz oyun benim cd ler ile kurduk
  • Arkadaşta kurman sendede kurulacağı anlamına gelmez bazı dvd ler yemek seçiyor
  • partları ayrı bir klasör açıp kopyaladım sonra sanki cd varmış gibi bu kopyaladığım klasörden oyunu kurdum oyun ok. hepinize teşk. ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.