Şimdi Ara

Oyuna Başlamak İçin Bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İyi günler arkadaşlar.
    20 gün önce Aşil Tendonu'm koptuğu için ameliyat oldum ve evde yatıyorum. Daha 20-30 gün daha evde yatacağım. Oynayıp vakit geçireceğim bir oyun arayışındayım. Laptop'um oyunu kaldırır mı ve oyuna başlamak hakkında soru sormak istiyorum. WoW hakkındaki bilgim de Youtube'den ve Twitch'ten izlediğim kadarıyla.
    Farklı farklı türleri var sanırım satın alınan, sizce ben normal vakit geçirip takılabilieceğim bir türünü satın alıp başlamalı mıyım ? Yoksa hiç bulaşmadan farklı MMORPG'lara yönelmeli miyim ?

Şimdiden teşekkürler.

• Bu siteden inceleyebilir, karar verebilirsin. Sanırım şuanki sistemin ile min grafik ayarlarında oynarsın pek keyif vermeyebilir.

Not: kısa süreli oyun arayışındaysan hiç başlama yada merakını yenmek istiyorsan priv server bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arfcmr -- 18 Ağustos 2018; 19:4:24 >
  • Kaldırır, tabiki high da oynatmaz ama düşürürsen grafikleri rahat oynarsın. Grafik takıntın yoksa dert etme, oyunu runescape'e çevmiyor lowa aldığın zaman merak etme yani :P

Şuan oyuna başlamak için harika zaman, yeni paket geldi. Yeni bir hesaba BFA aldığın zaman 1 ay bedava oyun süresi veriyor. Tavsiyem eski contenti es geçmendir. BFA aldığın zaman sana 110 level boost verecek. Güzel seveceğin bir karakter seç kendine (her classı try yaparak deneyebilirsin) sonra level kasmaya başla. 1 ay hergün oynarsan insanlara rahat yetişirsin. Sonrasında zaten casual oynasan da çok geride kalmazsın. Paket başları en çok hardcoreluğu gerektiren zamanlardır. 1 ay hardcore gayet yeterli. Zaten 4 eylülde ilk raid başlıyor, o zamana kadar gearlanmış olursun.
  • Şu an yatarken başlayıp eğer ortam kurabilirsem oyunda kalıcı olmak isterim tabi

Ben biraz daha araştırayım duruma göre BFA satın alır oyuna başlarım. Teşekkürler arkadaşlar

Satın alınacak site vs var mı yoksa her yerde fiyat aynı mı ?
  • ekran kartı anladığım kadarı ile onboard. çok düşük fps alırsın bence alt seviye bile olsa ekran kartı olursa güzel olur. bu şekilde çok sıkıntı olur önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ekran kartı anladığım kadarı ile onboard. çok düşük fps alırsın bence alt seviye bile olsa ekran kartı olursa güzel olur. bu şekilde çok sıkıntı olur önermem.
    Tamamdır. Önerinizi dikkate alacağım çok teşekkürler
  • o sistemle 5 yıl ıkına ıkına oynadım, çözünürlüğü düşür.
    25 FPS ortalama
    tavsiye etmem
    sonunda konsola geçip rahatladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.