Şimdi Ara

Oyuna girememe :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun giriş bölümündeki mesajı gördüm ama bende olacağını hiç düşünmemiştim, şu anda benim gibi sorun yaşayan var mı ?

• Bakım var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC manyağı oldum...
  • Oyun yüklenirken %90 da takılıyor. Resmi forumda bir konu var ama açıklama yok henüz.
  • eet aynı sorun bende de var loading de dc veriyo
  • bu basit sorunları hızlı müdahale edemiyorlar..dünyanın parasını kazanıyorlar,milyonlar oynuyor...refleks zayıf hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellock

bu basit sorunları hızlı müdahale edemiyorlar..dünyanın parasını kazanıyorlar,milyonlar oynuyor...refleks zayıf hala

Sorunun basit olduğunu nerden biliyorsun?
  • Bir bakım olduğu açıklandı, beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftasonuna sarkıtmasalardı bari :/ Birgün Breaking News'de "Makina soğuk" yazısını ümitle beklemekteyim...
  • Umarım çok uzamaz da hafta sonu zehir olmaz.
  • Pazartesi de finaller başlıyor.Acaba bunu bi işaret olarak kabul edip, ders çalışmaya mı başlasam?
  • Herkeste aynı sorun varmış dedim benim adam bugda felan kaldı fedalaşıyım ama işime su serpildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Oyun yüklenirken %90 da takılıyor. Resmi forumda bir konu var ama açıklama yok henüz.

cem hocam %90 da takılıyor ama 5 dakika sonra giriyor öyle dene istersen. %90 da beklerken internette falan takıl. 5 dk sonra oyundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prqblem

quote:

Oyun yüklenirken %90 da takılıyor. Resmi forumda bir konu var ama açıklama yok henüz.

cem hocam %90 da takılıyor ama 5 dakika sonra giriyor öyle dene istersen. %90 da beklerken internette falan takıl. 5 dk sonra oyundasın.

ben internette takılıyorum geri açtığımda dc yemiş vaziyette oluyor ?
  • ayar oldum ya bu ne?! zaten oyun sürem kısıtlı ağzına ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: prqblem

quote:

ben internette takılıyorum geri açtığımda dc yemiş vaziyette oluyor ?

Allah Allah bu sorun sabahtan beri var ben saat 10 gibi bu yöntemle giriyordum şu anda yine deniyorum. Evet ben de dc oldum. :(

• Bu olayın haftasonu olması pek hoş olmadı zaten sabah 8 akşam 6.30 çalışıyoruz hafta içi fırsat olmuyor adam gibi
  • Blizzard çok bozdu.Öyle böyle bozma değil yani çok çok fazla bozdu.Bir süre sonra artık daha fazla bozmaz dedik,yine bozdu.
  • bildiğin leşi çıktı.bugün oynanmaz bu oyun belli oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.