oyuna giremiorum.Greecede 53 level çarım dün kasıodum % 98 deyken dc yedim ve 1 saattir deniorum hala giremedim bi tane girme taktiiniz warsa söleibilirmisiniz acil
quote:
Orjinalden alıntı: arinos94
oyuna giremiorum.Greecede 53 level çarım dün kasıodum % 98 deyken dc yedim ve 1 saattir deniorum hala giremedim bi tane girme taktiiniz warsa söleibilirmisiniz acil
hemmeşrim senin cahr bi kere yanlışl yerdee orası gece 2-3 gibi bile crowded oluo tek caren mausun bozulana kadar kod yazmak yada s-o-f-t-m-o-d kullancan hemen gircen ama oda illegal program ama olsun ben girmek itiyorum dersen git 50 silk al böylece ne banlanırsın nede oyundan çıkarsınn
Softmode anında girmez dc yememeyi önler.(Değişmediyse) Bir taktiği yok uğraşcan şimdilik tek önerilen şey koda confirm demeden önce biraz beklemek ama onuda zaten yapıyorsundur.
her gün böle konular açılıo brz takip etseniz veya girme taktiği die araştırsanız bişey mi olur konu kirliliği
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
Softmode anında girmez dc yememeyi önler.(Değişmediyse) Bir taktiği yok uğraşcan şimdilik tek önerilen şey koda confirm demeden önce biraz beklemek ama onuda zaten yapıyorsundur.
en kısa yoll preminiumm all ama o zmanda oyunun tadı çıkmıo
LÜTFEN! BU OYUNUN TAKTİĞİ YOKTUR OYUN TAMAMEN ŞANSTIR LÜTFEN BÖYLE TOPİCLER AÇMAYALIM Kendimi mod gibi hissettim
sen bana id ve şifreni ver ben girdiriyim
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
Ama tek bunlarla girmiyo ki bide gizli soru istiyo yoksa tek te girmez
quote:
Orjinalden alıntı: eLKa_Lee
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
Ama tek bunlarla girmiyo ki bide gizli soru istiyo yoksa tek te girmez
doğru unutmuşum onları at sen bana pm den
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme