Şimdi Ara

Oyuna girerken characterde veren hataya ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1734 Patch`i Launcherlarda "FtpOpenFile" Hatası Alanlar : Ağ Bağlantılarım>Yerel Ağ Bağlantısı>TCP-IP > Üst Kısım Dns : 4.2.2.2 - Alt Kısım Dns : 4.2.2.1
    Yaparak Yeni Patchi Update Edebilirler.

Failed to intialize APR : Türkçe`ye Çevirirsek , Başlangıç Ayarları Olmadı Diyor Pcnize Reset Atın ve Hala Hata Veriyorsa Aşağıdakileri Uygulayın.

" Failed to intialize APR " : Hatası Arkadaşlar , Optionsdan Version`u 1733 e Geri Alın ve Update Edin.Bu Güncelleme Sırasında Kaspersky veya Başka Virüs Programlarını Engelleyin.

Yeni Patchte Gelen Yenilikler : Pek Büyük Bir Değişiklik Meydana Gelmedi , Data Dosyasını Yenilemişler Sadece.

• yaw bu yeni gelen patchin allah bir bir türlü belasını versin ne diyim...

sabahtan beri oyuna giremiyorum.Characteri secip tam oyuna gircekken hic bir hata yazısı vermeden direk oyundan atıyor.Bu lanet şeyin cözumunu aramadıgım yer kalmadı.Tek care öbür patchi beklemek sanırım belki ozaman düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Raven -- 20 Mayıs 2009; 21:48:50 >
  • kardes yeni cozuk bak simdi
    pactch i 1733 e al sonra bilgisayarına reset at sonra 1734 pacthini yap oyuna gir ozaman oluyor..
    ama oyan cıktıgın anda 2. kez denersen oyuna girmeyi almıyor.
    yine aynı seyi yapacaksın pactch i 1733 alacaksın ve reset atacaksın bilgisayarına..
    bu soruna care bulunana kadar bole idare edecez artık:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@KTeRy -- 20 Mayıs 2009; 22:37:02 >
  • Bu ne lan bıktım...
    Koxp diyolarlar kullanmayın diyorlar yeni patchde
    Ben knight online diye bir oyun yeni yeni açılırken cafelerde bulamazken
    Çoluk çocuk bilmezken gibi çok eski zamanlardan beri oynuyorum
    1 kere hile yapmamışımdır knight da
    Onun dışında oynadığım hafızama sığmayan hiç bir mmorpg oyununda

Arkadaşım adamın dediği gibi aynen karakter sayfasında hiç bir hata vermeden oyunu otomatik kapıyor buna adam gibi çözüm bulun yada boş konuşmayın kendinizi düşünün ama zor durumda konu açıpta yardımda istemeyin
  • Adam akıllı bi cevap gelene kadar göz önünde bulundurma amacıyla UP
  • Donanımhaber denilen forumdan 1xx kez banlandım yine banlanma korkum yok başınıza belayım konuya cevap vermedikçe banlanmadıkça en üstte olucaktır
  • Artık yardım isteyen birine saygı gösterilmedikçe hapse girene dek veya ölene dek savaşıcam .... Fitil oldum yeter artık...
  • Tekrardan up
  • UP ! BAKMA ZAHMETİNDE BULUNUCAK 1 KİŞİ BİLE YOK KENDİ SORUNUNUZ OLSA BURDA SAATLERCE SİZDE YAYGARA KOPARMAZMISINIZ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.