Şimdi Ara

Oyuna Girince Bilgisayarım Reset Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce bilgisayarımın termal macun ve temizlik bakımını yapmıştım. Pek oyun oynayan birisi değilim fakat arada sırada LoL girerim. Bu bakımdan sonra LoL oynarken neredeyse hiçbir sorunla karşılaşmamış, üstelik performans artışı sağlamıştım. Fakat bir süre sonra bir gece LoL oynayıp maç sona erdikten sonra bilgisayarım kendi kendine reset attı. Ardından bu sorun her oyuna girdiğimde aynı şekilde tekrar etti. Oyun yüklenip, ekran geldikten saniyeler sonra bilgisayar kendi kendine reset atıyordu.

Bu sorunun sadece LoL oynarken ortaya çıktığını düşündüm çünkü Don't Starve oynarken hiçbir sorun gözükmemişti. Fakat bugün bir arkadaşın ricasıyla PUBG Lite indirdim fakat onda da oyna tuşuna bastıktan hemen sonra bilgisayar kendi kendine reset attı.

Bu sorun için forumda ve google'da birçok arama yaptım ama kesin çözüme ulaşamadım. Bilgisayarım Grundig marka dandik bi laptop. Sorunun neyden kaynaklandığını anlamama yardımcı olursanız sevinirim.

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba?
  • Merhabalar sorununuz ısınma ile ilgili olabilir soğutucu fan blokları tıkanmış ya da fanın dönmesini engelleyen bir durum oluşmuş olabilir ya da daha da sıkıntılı olarak güney köprüsü veya ekran kartı chipseti arızalanmış olabilir.

İstanbul içindeyseniz ücretsiz olarak arıza tespiti yapıp bilgi verebiliriz.

Konumuzdan bize ulaşabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/arizali-tum-marka-anakart-ve-ekran-karti-onarim-yapilir-ve-alinir--121134893#121134893
  • Sıcaklıktan kaynaklı sorun olabilir. Sıcaklık değerlerinize bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.