Şimdi Ara

Oyuna Girince Cpu Tavan Yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim pc imdeki sorun herhangi bi oyuna girince bi 2 3 dk sonra pc kasmaya baslıyo ama asırı bi kasma 3 dk fln sürüyo geciyo sonra yine bi 30 sn ye sonra yine bi kasma bu bole devam ediyo tam oyundayken ctrl+alt+del yapıyorum tam cpu kullanımı %100 görünüyor anlıyamadım format fln attım gecmedi kasparky fln tarattım yine cözemedim :S

Sistem özelliklerim : 2gb ram 1 gb nvidia gforce 9500gt ekran kartı 1.8 ghz intel processor işlemci çift çekirdek

• İşlemcin düşük overclock yapabilirsin.
  • overlock nedir bir bilgisayar programımı anlamadım yoksa harici bir bileşenmi ?
  • Overclock biostan yapılır işlemciyi normal değerlerin üstünde çalıştırmaktır bunu yapmadan önce işlemci macununu yenilemeniz gerek çünkü ısınmaması için değerleri aniden değil yavaş yavaş yükseltilir Detaytlı bilgi:http://forum.donanimhaber.com/m_1550398/tm.htm
  • Bence sen overlock falan yapma işlemcini yakarsın. Eğer tecrüben varsa bir temizlik yap kasanda. Fanları temizle. Işlemci üzerindeki Termal macun eskiyse yenile.
  • bilgisayar ile ilgili herşeyi bilirim kodlama modelleme vb. ama kasadan hiç anlamam şimdi elimde kalır başka çözüm yokmu tune up kullanıyorum pc rahatladı sanki ama daha oyuna girmedim tune up turbo kullanyorum faydası olurmu
  • Tune up ne bilmiyorum :) Ama oyuna girince goruntu yavaşlaması deyince işin içine ekran kartını da katmak gerekir. En azindan aç kasayı ve hiç bir şeyi sökmeden bir temizlik yap fön makinasıyla falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.