Şimdi Ara

Oyuna Giriş esnasında iken Bu ekran Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ".Oyuna Giriş esnasında iken Bu ekran Geliyor. burda beklemelimiyim yoksa esc yapıp tekrarmı deniyim?

2. ustten 2. servere giriyorum siz hangisindesiniz?

3.birde oyun digimon yakalamak için kaç lwl olmak lazım birde bu digimonlar nasıl yakalıyoruz. kısaca anlatırsanız sevinirim.kısayol tuşu gibi bişiyi varmı mesela

4. Soru Trainerimizi nasıl geliştiriyoruz "T" ye bi baktım 5/10 %50 olmus ama nasıl olmus bilmiyorum.
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kem733 -- 30 Aralık 2008; 2:12:49 >

• 1. "Test Server" yazan sunucunun üstündekine gir. Sorun devam ederse siteye mesaj at.

2. 3. sunucudayız.

3. Savaşa girip yakalıyorsun. İlk olarak digimonun 11 level olmak zorunda. Netin varsa böyle bir zorunluluğun yok. Savaşa girip "C" ye basıp yakalayacaksın.

4. Her savaş sonra eğitmen seviyen 1 ila 4 arası artış gösterir. Kestiğin digimonun senin digimonunla arasındaki level farkına göre durum değişir.
  • Cok teşekkür ederim :)
  • 1. sorunuma hala çözüm bulamadım. Mail atacağım ama nereye ve dil bilgim yetermi bilmiyorum.
    Sadece üstten 2. servera giriş yapabiliyorum onda da ultra bi lag var 3 adımda bi geri atıyor.
    ingilizce konuşan bile yok benim girdiğimde galiba ya da ben hiç görmedim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kem733 -- 31 Aralık 2008; 1:01:03 >
  • Aynı sorun bende de var ...
  • 4. servera giriceksiniz.
  • İşte 4. serverda bu geliyor girmiyor ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana da çok sık oluyor biraz beklersen geçer(brz dediim bya:D)
  • biraz derken yeni bir patch mi ? çünkü 1-2 haftadır aynı mesaj geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kem733

biraz derken yeni bir patch mi ? çünkü 1-2 haftadır aynı mesaj geliyor

ID ve Password'un ile siteden giriş yapabiliyor musun?
  • evet yapabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

1. "Test Server" yazan sunucunun üstündekine gir. Sorun devam ederse siteye mesaj at.

2. 3. sunucudayız.

3. Savaşa girip yakalıyorsun. İlk olarak digimonun 11 level olmak zorunda. Netin varsa böyle bir zorunluluğun yok. Savaşa girip "C" ye basıp yakalayacaksın.

4. Her savaş sonra eğitmen seviyen 1 ila 4 arası artış gösterir. Kestiğin digimonun senin digimonunla arasındaki level farkına göre durum değişir.

+1
  • arkadaslar diğer kanallara siz üyeliginizi aktifleştirmiyonuz pm atsın sorunu olan anlatayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray039

arkadaslar diğer kanallara siz üyeliginizi aktifleştirmiyonuz pm atsın sorunu olan anlatayım

Buradan yaz; herkes faydalansın...
  • evet diğer serverlara girmek için aktifleştirmek gerekiyırsa lütfen burdan yazarmısınız
  • patch eksik arkadaslar oyuna giren arkadaslar id-pass ekranı geldimi sol üst köşeye baksın arkadasta 1.45 yazıyo fakat şuanda oyuna girenlerde 1.50 yazmaktadır.versiyon deniliyor sanırsam yani bi patch eksik
  • 1.50 de de aynı hatayı veriyor

• arkadasında sorunu aktifleştirmeyle ilgiliymiş onunda sorunu çözüldü arkadaşlar
  • evet sağolsun arkadaş halletti sorunu
  • Arkadaslar Nereden indiriyorsunuz ben yeniyimde Login yaziyor yeni mi qeldi pek kore yada cin serverine benzemiyor aradim bulamadım nerden indireces yardimci olabilecek war mi=?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.