Şimdi Ara

Oyuna Giriyom Karşıma Dc yazısı Geliyor Bi yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni pacht geldğinden beri oyuna girdim an karşımda dc yazısı geliyor bi günde 100 kere deniyosam 10 unda giriyor böle bi şey .
    varsa başka topic link atın bakalım. Konu Eger Gereksizsede özür dilerim
    HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR..

• Öncelikle yeri diğil sorununuda tam olarak anlayamadım oyuna girince hemen dc oluyosan ya biri şifreni biliyor ya da internetinde sorun olabilir.Eğer şifreni girdiğinde dc etme ekranı geliosa ban veya askıda kalmışındır.
  • yok öyle değil oyuna normal giriyorum chara tıklıyorum ınformation doluıyor ve char açılınca karşımda DC yazısı çıkıyor ..Şifremi bilende yok :S
  • kardeşim bunun çok fazla nedeni olabilirr... örneğin pcden kaynaklanıyor olabilir,ttnetteki sorun, cidden biri charına girip dc yedittirio olabilir...

pcden kaynaklanıyorsa hani 100 deneyişinden 10 kere giriyosunya işte o girdiğin anda en ıssız yere götür charını ve oyun sırasında olabildiğince az town çek. moradonda sakın bırakma charını... emc veya lufersonda olsun...ayrıca oyuna girene kdr asla başka prog. açma

ttnet genel bi sorundur. bunun çözümünü ttnet yetkilileri kendileri düzelticektir.bu sorun herkesde var.. hani oyunda lag oluyo ya onun sebbebi budur.

charına biri giriyosa bunun nedenini ztn bilyosun charına biri giriyo seni dclettirioki dc yiyosun
    bunun geçici çözümü e-posta değiştirmek, şifre değiştirmektir....

İnş yardımcı olabilmişimdir

• haklısın Pc den kaynaklanıyor olabilir peki çözüm yolu varmıdır :S..bazen lufersonda bıraktıgımdada Dc oluyorum öyle..
  • http://www.knightonlineworld.com/news.php?id=633276299803005234
    Şurda söylediklerini yap belki bi katkısı olabilir
  • tmm orda bırakıonda oranın townunda bırakıosun moradondan pek bi farkı olmazz... benim demek istediğim insanların çok az olduğu yerlere git ... örneğin glyptodontların orda bırak
  • Peki bu sorun hepmi olacak ^^ hiç maradona ugramıcakmıyız.. Yardımlarınız için tşkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever Freedom

http://www.knightonlineworld.com/news.php?id=633276299803005234
    Şurda söylediklerini yap belki bi katkısı olabilir

evet bu linkten de yararlanabilirsin... burdakilerri yaparsan dc yeme şansın dahada azalırr... kendimden biliorum

• dediklerinizi yapmıstım gene ayını :S anlamadım :S yardımlarınız için tşkrler
  • sana kesin 2 çözüm sunuyorum

ya pcni değiştir(en kesin çözüm)
    yada pcnin kasasını aç işlemcinin önündeki farları(pervaneleri) fon veya bezle sil bi sonuç alıcaksın
  • sen bide virüs programıyla tarat virüs olabilir ya da keylogger yemişte olabilirsin şifreni ole bilenlerde olabilir sen dediğim gibi virüs taraması yap belki işe yarar
  • Bi fanları temizliyim .. :Dbide tarattırıyım iyice.. :D
  • kasa fanla alakası yok herkeste bu sorun var charına kımse gırmıyor ıcın rahat etcekce sıfre degıstır gene devam edıcek.cogu kısıde böle aynı sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

kasa fanla alakası yok herkeste bu sorun var charına kımse gırmıyor ıcın rahat etcekce sıfre degıstır gene devam edıcek.cogu kısıde böle aynı sorun var

ya kardeşim herkes dc yiyo olabilir ama herkesin farklı farklı kendi başımada gelioki sölüorum
    fanlada alakası var
  • maradon pacht gelmeden önce normaldi yeni pacht geldi böyle oldu anlamadım gitti ..
  • 1.Bendende aynı sorun vardı kardeşim c1 mardona giremiyordum mesela direk dc yiyordu car bende carla c3 girp boş bir yere götürüp c1 oyle giriyordum maradonda girmeyi hiç deneme.Sonr tekrar c1 yapıp daha sonra maradona geciyordum

2.Baktım olacak gibi degil ram 256 ddr idi gidip 1gb drr ram alıp pc ye taktım ve şimdi 15 saniye gibi kısa bir sürede oyuna girebiliyorum.Bence senin sorununda pc nin yavaşlıgı ile ilgili olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

quote:

Orjinalden alıntı: peka

kasa fanla alakası yok herkeste bu sorun var charına kımse gırmıyor ıcın rahat etcekce sıfre degıstır gene devam edıcek.cogu kısıde böle aynı sorun var

ya kardeşim herkes dc yiyo olabilir ama herkesin farklı farklı kendi başımada gelioki sölüorum
    fanlada alakası var

SENİDE ANLADIM.AMA ONUN BUNLA ALAKASI YOK.KO NUN SİTESİNE BAK OLAN BITENI ANLARSIN.O DAHA ÖNCEKI DENEYİMLERİNE BAGLI ŞİMDIKI SORUN ONLA ALAKASI YOK
  • Arama yapmadan konu açmayın diye defalarca uyardım. Üstte "Bölüm Kuralları" var.
    Zahmet olmazsa orayı bir oku. Sonra arama yap. Bulamadıysan konu aç !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.