Şimdi Ara

oyuna giriyorum,karakterim girmiyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna giriyorum. çarım açılmıyor altta create ve cancel kalıyor okadar. hep bole oluoyr. ln bole olcanı bilsem 92 ye kadar kasmazdım. habire carım acılmıyor napıcam cok bekledim yine açılmadı. napmalıyım ?

• 92 olmuşun ama pre yok ... aban sen daha enter tuşuna aban ... ayrıca diğer konuları oku istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Happycan

92 olmuşun ama pre yok ... aban sen daha enter tuşuna aban ... ayrıca diğer konuları oku istersen

1 - 92 olsa bile presi olmak zorunda değil ben bir sürü 90+ presiz char gördüm ama oyunun zevkini çok iyi alıyorlar.
    2 - Entere abanıp abanmayacağını sana sormuyor.İster abanır şansı olur charları görünür,ister abanır charı buga girer.
    3 - Diğer konulara bak demiş belki baktıda bulamadı insan bi linkini verir vs. vs.

Konu sahibine gelince charın hep buga giriyor öle beklemene gerek yok bekleyince charın falan açılmıyor.
    Şansın varsa charın buga girmez normal oyuna girebilirsin.
    Bazı programlar var 5-6 dk'da oyuna giriyor char buga giriyo ama hemen kurtarabiliyor.
  • happycan bn pre almaya mecbur deilim ticket kullanıyorum. öle bi yasa yok snn çok paran warsa al kendine ayrıca yardımcı olmıcaksan gereksiz laf ebeliği yapmanada gerek yok !!
  • entera tuzluk koymana gerek yok. Bi program var. İsmini yazamıyorum. İstersen msn adresini pm olarak at bana ekliyim atıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkywLkr

entera tuzluk koymana gerek yok. Bi program var. İsmini yazamıyorum. İstersen msn adresini pm olarak at bana ekliyim atıyım.

Tuzluk.exe programimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDeathRain

quote:

entera tuzluk koymana gerek yok. Bi program var. İsmini yazamıyorum. İstersen msn adresini pm olarak at bana ekliyim atıyım.

Tuzluk.exe programimi

Değil canım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    8 yıl önce açıldı
    Oyuna giriş yapamıyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDeathRain

quote:

Tuzluk.exe programimi

tuzluk.exe bayıldım =))))

• oto neter programı kullanırsan gorunmez silkroadcapcha kullan şifreyi ve id i 1 saniyede yazıp yazıp enterlio charda gorunuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: DestroyerTurk

oto neter programı kullanırsan gorunmez silkroadcapcha kullan şifreyi ve id i 1 saniyede yazıp yazıp enterlio charda gorunuyo

Yanlışın var. Time kısmına kaç yazdığına bağlı. Yoksa stall charına başka nasıl giricez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

quote:

92 olmuşun ama pre yok ... aban sen daha enter tuşuna aban ... ayrıca diğer konuları oku istersen

1 - 92 olsa bile presi olmak zorunda değil ben bir sürü 90+ presiz char gördüm ama oyunun zevkini çok iyi alıyorlar.
    2 - Entere abanıp abanmayacağını sana sormuyor.İster abanır şansı olur charları görünür,ister abanır charı buga girer.
    3 - Diğer konulara bak demiş belki baktıda bulamadı insan bi linkini verir vs. vs.

Konu sahibine gelince charın hep buga giriyor öle beklemene gerek yok bekleyince charın falan açılmıyor.
    Bazı programlar var 5-6 dk'da oyuna giriyor char buga giriyo ama hemen kurtarabiliyor.

1.si o artık eskidendi şimdi oyuna girebilene aşk olsn presiz her gün 3 saat uğraştıktan sonra girebiliyordum
    2.si sorup sormaması sorun değil sorun o bunu bilmemek elde değil.
    3.sü bulunmucak gibi değil ki
    ki bana ders vermek sana düşmez
    kendi yorumumu yaptım (burasıda bi forum olduğuna göre isteyen istediği yorumu yapabilir ve sıkıldım artık bu tip konulardan yok char gözükmüyor neden yok şu olmadı niye .. e araştırın arkadaşım ben yırtınıyorum elde edeceğim programları bulacağım diye konu açmıyorum konu konu geziyorum siz aynı konuyu farklı başlıklarda topluyorsunuz ... (istediğin link olsunhttp://forum.donanimhaber.com/m_32204489/tm.htm http://forum.donanimhaber.com/m_32149831/tm.htm araştırınca bulması ne kolaymış değil mi ? ) ki bak yine dediğim yere geliyoruz bu konuların hepsinde kilit var ... umarım burayada gelir en kısa zamanda bi kilit ... kilitlenmemiş bir konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_32332559/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H~M -- 17 Haziran 2009; 16:00:27 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

quote:

1.si o artık eskidendi şimdi oyuna girebilene aşk olsn presiz her gün 3 saat uğraştıktan sonra girebiliyordum
    2.si sorup sormaması sorun değil sorun o bunu bilmemek elde değil.
    3.sü bulunmucak gibi değil ki
    ki bana ders vermek sana düşmez
    kendi yorumumu yaptım (burasıda bi forum olduğuna göre isteyen istediği yorumu yapabilir ve sıkıldım artık bu tip konulardan yok char gözükmüyor neden yok şu olmadı niye .. e araştırın arkadaşım ben yırtınıyorum elde edeceğim programları bulacağım diye konu açmıyorum konu konu geziyorum siz aynı konuyu farklı başlıklarda topluyorsunuz ... (istediğin link olsunhttp://forum.donanimhaber.com/m_32204489/tm.htm http://forum.donanimhaber.com/m_32149831/tm.htm araştırınca bulması ne kolaymış değil mi ? ) ki bak yine dediğim yere geliyoruz bu konuların hepsinde kilit var ... umarım burayada gelir en kısa zamanda bi kilit ... kilitlenmemiş bir konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_32332559/tm.htm

Ben presizim 5 dk'da oyuna girebiliyorum.
    Bilmediği için konu açmış zaten.
    Arama buttonunu bilmeyebilir nasıl araştırılcağını bilemez ? Sen yorumunu yap sonra olacak şeyler umrunda bile olmasın mı ?
    Ders vermek bana düşmez evet ama sana biri gerçekte ders verilmeli.
    Bende kendi yorumumu yaptım.
    Charla ilgili konulardan sıkıldıysan seniz zorla tutan yok çekip gidebilirsin.Daha sert bir tavır kullanırdımda yeni ceam bitti

• 1saat önce oyunu falan aldım dniyorum lan 1kere girdi sevindim baktım char yok :)
  • kimse yardım etmemişse msn i ekleyin vereyim programı

ali.baysal@hotmail.com
  • sırf mesaj kasıor adam ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.