Şimdi Ara

***OyuNA girme Taktigi****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ilk önce verildiyse özür diliyorum.yapmanız gereken KO İÇİNDEKİ XTRAP DOSYAYI KES VE MASAÜSTÜNE YAPIŞTIRYORSUNUZ.Sora ko giriyorsunuz xtrap yeniliyor ve oyuna giriyorsunuz..umarım yardımcı o0lmuşumdur .

• quote:

Orjinalden alıntı: alikalemkoy

beyler ilk önce verildiyse özür diliyorum.yapmanız gereken KO İÇİNDEKİ XTRAP DOSYAYI KES VE MASAÜSTÜNE YAPIŞTIRYORSUNUZ.Sora ko giriyorsunuz xtrap yeniliyor ve oyuna giriyorsunuz..umarım yardımcı o0lmuşumdur .

olmuoır
  • sonra seni hacklesinler bence o kdr güvenme ekran klavyesi ile gir. girmeyenler yandı size söleyem.

tabiki bu koxp la girenler icin gecerlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus34 -- 8 Nisan 2007; 15:44:06 >
  • start gelse
  • olmuyor demeyin " ben yapamadım" daha iyi ayrıca ban falanda yazmayın
  • 1. xtrap yok ederek girmiyosun yeniden update yapıyor
    aklına hayran kaldım
  • valla kardesim sen yazmadan onu denedim olmuo. bu yeni xtrap versionunda var bişi. 222kb ile 290kb arasına gelince xtrap hatası verio. bosuna böle sacmalıklar ugrasma. Hepsini senden önce bilioyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben söyledigimin arkasaındayım
    aryıca belli biyerde kalıp hata veriyorsa tekrar acın büyük ihtimalle hata veridigi yerde vermicektir.
    ben bu yolla biçokkez girdim
    inanmayanlar denemesin ya napıyım zorla mı
  • quote:

olmuyor demeyin " ben yapamadım" daha iyi ayrıca ban falanda yazmayın

Olmuyor tabiki olmuyor diyecez daha ayrıntılı yazsaydın ben yapamadım derdik bu bir ikincisi olmamasının sebebi x trap üçüncüsü böyle şeyler işe yaramaz çünkü bana göre x trap yneiden yapılandırılıyor artık yaz tatiline kadar böyle idare edecez hem sen eleştirilere açık biri olmalıısn o rütbenle de üstlerine kafa tutma bence bu sana bir dost tavisyesi. Yinede emeğine sağlık.
  • aga ne bicim oyundur bu yaw
  • askerde çok dayak yerim ben zaten
  • quote:

askerde çok dayak yerim ben zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.