Şimdi Ara

oyuna girmek neden bu kadar zorlaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 4-5 aydır sro oynamıyordum tekrar başlamak istedim ama bir türlü servera giremedim,önceden sabah 5-6 gibi serverlar genelde boş olurdur ama bugun 1 saate ugrasmama ragmen oyuna giremedim bir türlü

• Oyun artık eskisi gibi değil, %80 paralı oldu da diyebiliriz. Premıum'suz artık işkence haline geldi oyuna girmek . . .
  • ya bir girebilsek chara bakacam belki silk filan alırım ama hiç giremedim 2 gundur
  • bir sbot + bir sbot anticaptcha aldınız mı pre olmasada 5dk içerisinde oyuna girersiniz, ama girmeyin almayın presiz olmayan girmesin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

bir sbot + bir sbot anticaptcha aldınız mı pre olmasada 5dk içerisinde oyuna girersiniz, ama girmeyin almayın presiz olmayan girmesin lütfen.

sana noluyo ücretsiz ir oyun bu isteyen girer

• quote:

bir sbot + bir sbot anticaptcha aldınız mı pre olmasada 5dk içerisinde oyuna girersiniz, ama girmeyin almayın presiz olmayan girmesin lütfen.

bitiyorum sana süper bir insansın.. Forumun neşe kaynaklarından birisin
  • quote:

sanane ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlar neden bu hale geldi?
    4 hafta önce açıldı
    30000 e girmek zor mu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BUNDAN OLABİLİRMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uLeN -- 26 Mayıs 2009; 14:51:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uLeN

BUNDAN OLABİLİRMİ

Maşallah...

Serverlara girilmeme nedeni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.