Şimdi Ara

Oyuna Niye Girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben epeydir girmiyordum geçen bir bakam dedim 30 kere denedim girmedi oyuna noolmuş yine eskiden giriyordu

• Premium Alıcaksın.Bak O Zaman Giriyonmu Girmiyonmu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

Premium Alıcaksın.Bak O Zaman Giriyonmu Girmiyonmu.

arkadaş var preli goldpre si var hemde aslında fark etmiyo sonuçta premium greece girmeye çalışırken 3 kere üst üste traffic aldı rev6 dan baktık greece 3518 bu ne demek yauw artık premium alanlar bile oyuna tekte giremeyecek

edit : yanlış kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireBraker -- 14 Mart 2008; 22:34:37 >
  • premiumda traffic hiç rastlamadım ben yanlış olmasın başka servere girmeye çalışmış olmasın?
  • yok gerçekten hatta ben de denedim acaba yanlış servermı falandiye gerçekten greece 3518 lerdeydi 3 kez ust uste traffic verdi sonra aldı
  • bu gidişle prelerde işe yaramıcak
  • Premiuma Traffic Verdigi Nerede Görülmüş.
    Para İle Alınan Şeylerde Hiç Bir Zaman Olmaz Öyle Şey.
    C7 yada C9 Vermiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok gerçekten traffic verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

yok gerçekten traffic verdi

X sitesinde gormustum.Premiumlar oyuna girmeyi kolaylastırıyorlarmıs tekte girmeyi degil.Ayrıntılı acıklamaları var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

yok gerçekten traffic verdi

X sitesinde gormustum.Premiumlar oyuna girmeyi kolaylastırıyorlarmıs tekte girmeyi degil.Ayrıntılı acıklamaları var.

evet çok doğru premiumun üzerinde zaten tek atacaksınız diye bir şey demiyor ama 3518 kişilik serverada pre li olsa bile girmek zordur
  • o kadar pre aldım olympustayım orada kalabalık hiç traffic verdiğini görmedim
  • pre de bende hiç trafik almadım bu zamana kadar server yanlış seçilmiştir.
  • pre alanlar c7 c8 c9 c10 alabilir net sorunu genelde oyuna girebilio tekte
    pre almayanların işi zorlastı gb*tları banlancaktı henuz banlanmadi banlanırsa cok buyuk rahatlama olacaktır.
  • artık buda premiumlu oldu once knight sonra bu ne oynayacagız anlamadım
  • lutfen konu içinde tartışma yapmayınız

gol d boterlar yogunlastı buyuk update yanı 90 lvl den once bi bot banlama olayı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmorias -- 16 Mart 2008; 4:26:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leogs

Ben epeydir girmiyordum geçen bir bakam dedim 30 kere denedim girmedi oyuna noolmuş yine eskiden giriyordu

Botterlar çoklaştıŞu saatde bile girmeye çalışıyorum en az 20 dk da giriyorum.Gece gündüz farketmiyor artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Green LeaF

quote:

Orjinalden alıntı: leogs

Ben epeydir girmiyordum geçen bir bakam dedim 30 kere denedim girmedi oyuna noolmuş yine eskiden giriyordu

Botterlar çoklaştıŞu saatde bile girmeye çalışıyorum en az 20 dk da giriyorum.Gece gündüz farketmiyor artık

20 dk da girmen cok iyi ona sukret

• no pre
    no sro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.