Şimdi Ara

Oyuna qirince pc donuyor ve mavi ekran hatası veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyuna qirince ki bu online bi oyun bilqisayarım en az 10 dk sonra donuyor ve mavi ekran hatası weriyor.internette dolasırken vidyo izlerken bu olmuyor.sorun ne olabilir ?

• aynı sorundan bende çok çektim.

pc de yüklü driver ların en son sürüm olmasına dikkat et. sorun hala devam ediyorsa

memtest adlı ram test etme programıyla ram lerini test ettir. bu 2 sinden sonra sorunun çözülecektir.
  • saolasın kardes..bunları denicem..
  • mavi ekran hatasıyla bende cok uğraştım genelde driverlerden kaynaklanır mavi ekranda gelen latince yazıyı yazarsan hangi driverden kaynaklandıgını daha kolay anlarız kardeş hade kolay gele.
  • kardes mavi ekran qidip res atana kadar sunun qordum karnel_inpage turunden bişi yazıo ekranda..ama ekranda ne yazdıını tamamen soylerim yarın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: majest1xc

mavi ekran hatasıyla bende cok uğraştım genelde driverlerden kaynaklanır mavi ekranda gelen latince yazıyı yazarsan hangi driverden kaynaklandıgını daha kolay anlarız kardeş hade kolay gele.

güç kaynağındanda olabilir
  • @majest1xc
    ekranda tam olarak sunlar yazıor

KARNEL_DATA_INPAGE_ERROR

Teknik bilgiler

***STOP : 0x0000007A(0xE16F9CFC,0x0000015,0xBF90FCD1.0x218D6860)

***win32k.sys - Address BF92FCD1 base at BF00000, DateStamp 49e852d2

Acıklayıcı oldu mu kardes ? Sorun nerde sence ?

Mavi ekrana cozum..kac aydır aynı simdiden tes.ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet daha açıklayıcı olamazdı. bende 5 ay önceye kadar aynı sorunla boğuştum mavi ekranda win32k.sys hatasıyla yani sorun ekran kartı driverinden kaynaklanıyor.Ekran kartı markanı ve kullandıgın işletim sistemini yazarsan sana indirmen gerenken ekran kartı driveri linkini yollayacam yada driveri kendim bulurum diyorsan şuan kullandıgın driveri tamamen kaldırıp yada pc ye format attıktan sonra indirdigin güncel ve işletim sistemiyle uyumlu driveri kur.Şuan kullandıgın driver işletim sisteminle uyumsuz yada güncelligini kaybetmiş.
  • kardes ben bugun ekran kartı driverini quncelledim ve oyunun gelmesi gereken start seceneqi qelmedi.qaliba sorun halloldu.ama tam emin olmak için yarını beklemek sart..yalnız ben siteden indirdim driveri ve kurdum..yani format falan yada diqer driveri kaldırıp yapmadım bunu..
  • 'geforce 7300/7200 gs ' benim bugun nvidia nın sitesinden indirdim driverini..
  • kardesim cok deqişik bir mantıktan hareket etcem.dun arkadasın pc ye aynı oyunu yukledik ve onada start secenqi qelmedi..onun pc de mavi ekran sorunu yok.bende de start qelmediqine qore sorun halloldu qaliba.ama bi deneme yapcam mutlaka.size yardımlarınızdan dolayı qercekten cok tesekkur ediyorum Allah razı olsun..saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbatu1903

kardesim cok deqişik bir mantıktan hareket etcem.dun arkadasın pc ye aynı oyunu yukledik ve onada start secenqi qelmedi..onun pc de mavi ekran sorunu yok.bende de start qelmediqine qore sorun halloldu qaliba.ama bi deneme yapcam mutlaka.size yardımlarınızdan dolayı qercekten cok tesekkur ediyorum Allah razı olsun..saolun

önemli değil kardeş önemli olan sorunun ortadan kalkması hayırlı olsun.
  • Konu başlığına ÇÖZÜLDÜ diye eklersen aynı sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmuş olursun tekrar hayırlı olsun.
  • saolasın tekrar tesekkur ederim
  • forumda yeniyim ve baslıqa eklemeyi bulamadım onu da soylersen cok makbule qecer kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbatu1903 -- 13 Ağustos 2009; 22:54:14 >
  • yollangın mesajda değiştir yapıp oradan Başlık yazan yere ekleyebilirsin.
    ^ since 1903 ^
  • kardes yine ben ve kotu haber..oyuna qirdim ve yine mavi ekran cıktı ama bu kez portcls.sys hatası sorun nerde tum driverleri guncellemek mi qerekiyo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbatu1903 -- 14 Ağustos 2009; 0:46:03 >
  • portcls.sys ses kartıyla alakalı ses kartını güncellemeyi dene.bir de atkdisp.dll hatası verdimi hiç?
  • hayır kardes vermedi..oyuna qiridm yine dondu portcls.sys hatası verdi işte..peki ses kartını nasıl quncellicem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbatu1903 -- 14 Ağustos 2009; 1:02:10 >
  • tmm ses kartını güncelle yine oyuna gir bakalım ne olcak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.