Şimdi Ara

Oyuna Tekte Girmek İstiyorsan Tıkla (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sallamayın beyler zaten bu hile forum da en az 100 kere verildi 2. si de o bikere premiyum gelmeden işe yarıyodu şimdi ben deniyorum hiç girmiyor 3 dk bekliyorum. o eskidi kardeşim
  • Tam 13dakika bekledim girmedi

• Sorunum kalmadı artık Gamesultan'dan kazandığım beleş Silklerle Premiumumu aldım kurtuldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: OlympusKingTheodor

Tam 13dakika bekledim girmedi

ya hacı senn bu cevabın benm taktiğimemi benm taktik diosan premiumdan önceydi boşuna uğraşma derim artık.

• PALAVRA

• yok abi girmiyor
  • Palavra palavra palavra ...
  • oyuna girme taktiği diye bişi yoktur. şans işidir .yada populateddir. premium al tek tık.
  • TEK ÇAREPREMİUM ŞİMDİ ŞU KONUYU KAPATIN YAW
  • 3yıldız olacam yaw
  • yeter artık taktik felan kalmadı TEK ÇÖZÜM PREMİNİUM boşa taktik felan yazmayın bırakın artık bu muhabbeti
  • herhalde servera göre deişio şimdi deniyorum bakalım gircek mi??
  • yaw kardeşım bu konu açılalı aylar oldu gundeme taşımayın alalal premıyum alın gırın tekte hayret bişe
  • her zaman tekte girmiyo
  • denedim olmuo kardeş

bu taktik daha ii

kamera tam geminin üstüne çıkarken confrime basın orta ihtimal girer %65 lik bi şansla:

doğal bi yöntem
  • nomad kapat şu forumu yaw
  • gırmıyor yaw boyle ıs mı olur
  • bakın kardeslerım boyle bır taktık olamaz ama deneyıp gormus olan lutfen emailime mesaj atsınxwfatihkorhanwx@hotmail.com
  • bu botların banlanmasından önceydi şimdi işe yaramıyo lütfen hortlatmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulukemal -- 1 Temmuz 2007; 11:20:43 >
  • ben denemedim çünkü olmıyıcağını biliyoru girdikden 10 sn sonra oto dc oluonuz zaten serwerlerin dolu yada boş olması önemli deil ilk enterladınızda girdiniz girdiniz giremediniz gece yarısını bekleyin^^
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.